TANJU SU SVI NAPALI ZBOG HALJINE KOJU HOĆE DA OBUČE NA SVADBU: Nije problem veliki ŠLIC i što ispadaju GRUDI, već ovo (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internet gori zbog ove haljine! Da li je ovo nepoštovanje tradicije?

TANJU SU SVI NAPALI ZBOG HALJINE KOJU HOĆE DA OBUČE NA SVADBU: Nije problem veliki ŠLIC i što ispadaju GRUDI, već ovo (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/tanyabellla

Jedna žena po imenu Tanja Bela izazvala je raspravu na internetu kada je postavila pitanje da li je prikladno nositi nude boju haljine na tuđem venčanju. Upitavši svoje pratioce na TikToku za mišljenje o svojoj "rozikasto-nude" haljini, Tanja je pokrenula živu diskusiju o bontonu na venčanju.

Rasprava na internetu

Nakon što je Tanja podelila svoju nedoumicu, mišljenja pristalica su bila podeljena. Dok su neki tvrdili da bi nošenje takve boje na venčanju bilo neprikladno, drugi su smatrali da je haljina savršena za prolećna venčanja i da se ljudi danas previše uzbuđuju oko takvih stvari.

Foto: Tik Tok/tanya_bella

Devojka pita da li je ova haljina prikladna za venčanje


Tradicionalna pravila vs. savremeni pristup

Ova rasprava baca svetlo na sukob tradicionalnih pravila bontona i modernih shvatanja o tome šta je prikladno za venčanja. Dok neki i dalje insistiraju na poštovanju tradicionalnih pravila, drugi smatraju da je važno pratiti trendove i prilagoditi ih savremenom dobu.

Pitanje osetljivosti i tumačenja boja takođe je postalo centralno u ovoj raspravi. Dok Tanja tvrdi da haljina izgleda "rozikasto-nude" uživo, neki su se zapitali da li bi takva nijansa mogla da se tumači kao bela i da li bi time mogla da "skloni" pažnju sa mlade, prenosi "Espreso".
@tanyabellla ive literally only been to indian weddings so sorry if its a dumb q #wedding #weddingoutfit ♬ original sound - Tanya


Rasprava oko Tanjine haljine jasno pokazuje da su pravila bontona na venčanjima i dalje predmet živih rasprava i da se tradicionalni stavovi sukobljavaju sa modernim pristupima. Kako će se ova rasprava završiti i da li će Tanja nositi ovu haljinu na tuđem venčanju, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - ova diskusija će zasigurno ostati aktuelna kada je reč o venčanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading