"IZGUBILA SAM NEVINOST SA 35 GODINA": Popularna glumica priznanjem ZAPREPASTILA javnost, za sve je KRIVO jedno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala javnost priznanjem.

"IZGUBILA SAM NEVINOST SA 35 GODINA": Popularna glumica priznanjem ZAPREPASTILA javnost, za sve je KRIVO jedno

Foto: www.profimedia.rs

Australijska glumica Rebel Vilson (44) je u proteklim godinama doživela značajne promene u svom životu, te sada planira da otkrije svoje životno putovanje kroz memoare "Rebel Rising". U ovom tekstu, istaknuti su neki od najzanimljivijih detalja iz njenog života o kojima je nedavno govorila.


Iskrenost o intimnosti i se*sualnosti

Rebel Vilson je odlučila da se otvori i iskreno progovori o gubitku nevinosti u 35. godini života. Smatra da je važno da ljudi imaju pravo da čekaju i da ne budu pod pritiskom, ističući da je to mogla biti pozitivna poruka. Takođe, priznala je da se kao mlađa stidela toga što još nije stupila u intimne odnose, što je bio deo njenog putovanja ka prihvatanju sebe i svoje se*sualnosti.

Foto: YouTube/Printscreen

Glumica je izgubila nevinost u 35. godini


Emocionalna transformacija i pronalaženje ljubavi

Nakon tatine smrti, Rebel je prošla kroz emotivnu transformaciju i postala otvorenija za nove ljubavi. Otkrila je da se deset godina kasnije, zaljubila u ženu, Ramonu Agrumo, ističući da je to bio znak promena u društvu. U novembru 2022. par je dobio ćerku Rojs uz pomoć surogat majke, a Rebel je sada zadovoljna kako se njena verenica i ona snalaze kao majke, piše "Glossy".

Poruke o samoprihvatanju i ljubavi

Rebel Vilson ističe da se oseća kao da je "kasno procvetala" i da je razmišljala o tome kako bi njena se*sualnost mogla biti drugačija da je rođena kasnije, naglašavajući važnost prihvatanja sebe i svojih emocija. Takođe, izražava zahvalnost što je u svom životu pronašla ljubav i podršku u partnerki Ramoni.

U memoarima "Rebel Rising" očekuje se da će ovi detalji o životu glumice privući pažnju javnosti i pokrenuti važne razgovore o samoprihvatanju, intimnosti i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading