OD OVE POZE U KREVETU - SVI BEŽE: Mnogi se boje da je uopšte i PROBAJU, iako garantuje uživanje!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

27.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je ova poza zanimljiva.

OD OVE POZE U KREVETU - SVI BEŽE: Mnogi se boje da je uopšte i PROBAJU, iako garantuje uživanje!

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Jedan od najnovijih trendova u svetu se*sualnih pozicija je poza koja se naziva "kolica". Veruje da je ova poza  postala prva želja mnogih parova kada je reč o eksperimentisanju u krevetu. Ipak, mnogi nemaju hrabrosti da je isprobaju. 

Kako se izvodi poza "kolica"?

Ovaj originalni položaj uključuje da žena zauzme početni položaj klasičnog "doggy style" položaja, oslanjajući se na kolena i laktove. Njen partner prilazi otpozadi dok stoji i podiže njene noge kako bi omogućio penetraciju. Zbog ovog položaja, nazvanog "kolica", žene ga obožavaju jer omogućava duboku penetraciju, dok muškarcima pruža odličan pogled na partnerkinje genitalije.

Republika

Foto: Shutterstock

Iako svi žele mnogi ne smeju da je probaju

Šta treba imati na umu?

Iako ova poza može biti vrlo zadovoljavajuća, važno je imati na umu da zahteva određenu pripremu i fizičku izdržljivost, posebno za muškarca. Zbog toga mnogi muškarci izbegavaju ovu pozu. Takođe, žene mogu da se osloni na ivicu stola ili kreveta kako bi odmorile ruke tokom izvođenja ove poze.

Varijacija poze "kolica"

Postoji i varijacija ove poze u kojoj je muškarac na kolenima dok penetrira partnerku otpozadi. Ova varijanta zahteva još veću izdržljivost muškarca u odnosu na originalnu pozu.

Ova nova poza, i njeni varijacije, definitivno su postale popularne među parovima koji žele da eksperimentišu u krevetu. Ako ste spremni za novi izazov, možda je vreme da isprobate pozu "kolica" i uživate u novom iskustvu sa vašim partnerom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading