AKO ŽENA OVO RADI U KREVETU, PROVERENO VAS VARA: Evo čime se služe vama ispred NOSA, a vi NEMATE POJMA

Autor:

Lifestyle

09.03.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći put kada budete imali intimne odnose obratite pažnju na ovo.

AKO ŽENA OVO RADI U KREVETU, PROVERENO VAS VARA: Evo čime se služe vama ispred NOSA, a vi NEMATE POJMA

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Prema nedavnom istraživanju, otkrivanje prevare može biti mnogo lakše nego što se mislilo. Osobe koje glume vrhunac, posebno žene, pokazale su veću sklonost ka preljubi prema studiji pod nazivom "Human Female Orgasm As Evolved Signal". Ovo otkriće postavlja pitanje da li se*sualno ponašanje može biti pokazatelj odanosti u vezi.

Lažni vrhunac kao pokazatelj preljube

Istraživanje je obuhvatilo grupu studenata u heterose*sualnim vezama, gde su žene detaljno pitane o svojim se*sualnim navikama, uključujući i pitanja o doživljavanju vrhunca. Rezultati su pokazali da postoji veza između lažnog vrhunca i sklonosti ka preljubi kod žena. Ovo otkriće može biti od velikog značaja za parove koji se suočavaju sa pitanjem odanosti i poverenja u vezi.

Foto: Shutterstock

Žene koje glume vrhunac su manje verne u vezi


Signali u krevetu

Naučnici su istakli da, iako postoji opšti stereotip o znakovima preljube kao što su neodgovaranje na poruke i otuđenost od partnera, se*sualno ponašanje može biti jednako važan faktor. Prema istraživanju, žene koje često glume vrhunac pokazale su veću sklonost ka preljubi, što otvara nove perspektive u proučavanju odnosa i intimnog ponašanja.

Ovo istraživanje pruža nove uvide u faktore koji mogu uticati na vernost u vezi. Dalja istraživanja bi mogla da se dodatno bave ovom povezanošću i pruže nove smernice za razumevanje intimnog ponašanja u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading