SPAVALA SAM SA VIŠE OD 100 MUŠKARACA I ŽENA: Ono što sam naučila SVE će šokirati, nije me sramota, a ne treba ni vas da bude!

Autor:

Lifestyle

02.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest žene koja je u jednom periodu života bila i u "četvorci".

SPAVALA SAM SA VIŠE OD 100 MUŠKARACA I ŽENA: Ono što sam naučila SVE će šokirati, nije me sramota, a ne treba ni vas da bude!

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Žena iz Londona koja ima 53 godina spavala je sa više od 100 ljudi - muškaraca i žena. Tvrdi da je nije sramota svoje prošlosti - i da niko drugi ne treba da se srami toga. Svoju ispovest ispričala je za "San".

- Stvarnost je da žene mogu da pariraju muškom se*sualnom nagonu. Sa mnom je to siguran slučaj. Mi, žene, sigurno ćemo biti zadovoljnije kada shvatimo da intimnost nije sve što našem muškarcu "daje" vrhunac. Naravno da želim da se moji partneri zabave i dožive vrhunac, ali to mora biti obostrano. Inače, koja je svrha?

- Možda mislite da oblačim otmeni donji veš, spremna na sve u svakom trenutku, ali to uopšte nije tako. Moj stav prema intimnom odnosu počeo je da se formira kada sam spavala sa svojim prvim ozbiljnim dečkom nakon što sam napunila 17 godina. Bili smo zajedno samo kratko i on me nije pritiskao, osećala sam da je to "stvar koju treba učiniti" tada. Raskinuo je sa mnom nedelju dana kasnije, a ja sam pomislila: "Pa onda, se*s zapravo nije toliko bitan, zar ne?" - počela je priču ona.

- Imala sam devet "čvrstih" veza tokom života. Pre nego što sam otkrila da sa partnerom možete biti otvoreni i iskreni u pogledu svojih želja, dosta sam varala.

Foto: Shutterstock

Ispovest žene koja je spavala sa više od 100 muškaraca i žena

Četvorka 

- Nisam bila šokirana nedavnim istraživanjem "Sana" povodom Dana zaljubljenih koje je pokazalo da je jedan od deset Britanaca u poliamornim vezama. Moja prva poliamorna veza počela je 2008. Provela sam dosta vremena u svojim tridesetima razmišljajući o tome kako biti malo "etičniji" u svojim vezama. Do tada sam izlazila s muškarcima koji su bili otvoreni u tvom pogledu. Takođe sam se mazila sa devojkama - znala sam da me žene privlače, ali nisam se na to obazirala - sve dok moj partner i ja nismo započeli vezu sa drugim parom. Kliknula sam sa nekim parom, a onda sam upoznala svog partnera i nju, svideo mi se njen muž jednako kao što se mom partneru svidela njegova žena! - ispričala je svoje iskustvo.

Sa njima je provodila vreme i bili su par.

- To je trajalo dve godine do kraja 2010. godine. Kad imate više od jednog partnera, postane stresno. Kad smo raskinuli sa drugim parom, moj partner i ja smo nastavili, no razišli smo se šest meseci kasnije kad sam otkrila koliko je varao. Definitivno je moguće biti prevaren u otvorenoj vezi! Nakon što smo se razišli, odlučila sam da neko vreme želim da budem sama - ali tada se uvek dogodi neočekivano! Ali, u roku od šest meseci shvatila sam da mi je draže vreme s tom damom i da sam s njom imala ono što biste nazvali "potpunom homose*sualnom vezom". Iako je moja devojka bila puna ljubavi, osećala se sam prigušeno dok sam pokušavala da ispunim njena očekivanja - kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading