U OVIM GODINAMA ŽENAMA "POPUSTE KOČNICE" U KREVETU: Tada postižu VRHUNAC kao od šale, a od partnera bez ustezanja traže OVO

Autor:

Lifestyle

27.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako ćete sigurno uživati u intimnosti sa partnerom.

U OVIM GODINAMA ŽENAMA "POPUSTE KOČNICE" U KREVETU: Tada postižu VRHUNAC kao od šale, a od partnera  bez ustezanja traže OVO

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Stručnjakinja za veze Trejsi Koks u svojoj knjizi "Sjajan se*s počinje u 50-ima" govori o različitim fazama ljubavnog života i kako uživati u odnosu u svakoj deceniji. Dvadesete su godine kada se najčešće eksperimentiše tokom intimnog života, a sloboda i nesigurnost su mešavina koja obeležava ovaj period. 

U ovim godinama, veći fokus se stavlja na izgled, dok se manje pažnje posvećuje zadovoljstvu. Prekid dugogodišnje veze i odluka da ostanete same, može dovesti do snažnog se*sualnog nagona i maštanja, ali često nedostaje hrabrosti da se to pretvori u stvarnost. Ona savetuje da se zanemare društveni okviri i da se odrede vlastita pravila u intimnom životu.

Tridesete


Tridesete su period u kojem se najčešće stupi u brak ili dugu vezu. Međutim, to može dovesti do osećaja zarobljenosti i straha da će se izgubiti sloboda i prilika za eksperimentisanje. Trejsi Koks savetuje da se ne žali za se*som koji ste imale na početku veze, te da se osvesti da tela nisu napravljena da ostanu u strastvenoj fazi nabijenoj hormonima. U tridesetima se takođe bolje poznaje vlastito telo i lakše se postiže vrhunac jer se žene osećaju sigurnije i spremnije da traže od partnera da ih zadovolji, piše "San".

Foto: Shutterstcok

Faze tokom intimnog odnosa

Četrdesete


Četrdesete se često vide kao prekretnica u se*sualnom životu. U ovom periodu, većina ljudi ima stabilnu karijeru, decu i možda brak koji traje već nekoliko godina. Dok se neki žale na nedostatak libida, drugi se osećaju fantastično i uživaju u svom sek*sualnom životu. Trejsi savetuje da se odnos ne svodi samo na postizanje vrhunca, već da se uživa u celom iskustvu i da se ne žuri da se stigne do "cilja".

Pedesete

Pedesete su godine u kojima većina žena prolazi kroz menopauzu, što može dovesti do pada se*sualnog nagona. Međutim, ovaj period može biti i džekpot jer se može osećati prava ljubav i požuda u istom paketu. Ona savetuje da se ne žuri u intimnom odnosu i da se uživa u svakom trenutku. Takođe, važno je da se ne zanemari se*s u dugim vezama i da se pravi uslovi stvore kako bi to dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading