"ONA SE HVALI ŠTO JE MENJALA TROJICU NEDELJNO, PA NAŠLA NJEGA KOJI JE PREVRNUO POLA SELA" Najskandalozniji prvi ples u SRBIJI, mlada jedva obuzdala grudi (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

27.06.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno na red su došla neka modernija vremena, ali da li je ovo ipak previše?

"ONA SE HVALI ŠTO JE MENJALA TROJICU NEDELJNO, PA NAŠLA NJEGA KOJI JE PREVRNUO POLA SELA" Najskandalozniji prvi ples u SRBIJI, mlada jedva obuzdala grudi (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/videji_8

Jedan par iz Srbije želeo je malo drugačiji ples, te sad možemo nagađati da li je to bio prvi ples ili neki u toku večeri, svakako poenta je ista - mnogi smatraju da je ovo neprikladno, a ispod njihovog videa nigde nismo našli pozitivne komentare.

Obično kada vas gosti snimaju na svadbi kao mladence ne očekujete da će o tome neko pisati ili da će vaš snimak postati viralan. Tako je Instagram stranica "Videji_8" objavila snimak sa jedne svadbe gde mladenci plešu uz poznatu srpsku pesmu. Od plesa, do pesme, mnogi nisu prema mladi i generalno plesnoj tački bili naklonjeni, ali ne zaostaje ni mladoženja.

Foto: Instagram/videji_8

Prvi ples mlade i mladoženje

Da je ples pomalo nesvakidašnji, da ne kažemo opušteniji, jeste, da je haljina spadala, dok je mlada pokušavala da obuzda grudi, takođe jeste. Ali, ono što je najviše iznenadilo brojne komentatore jeste momenat kad mladoženja baca cigaretu te na stih "mnoge su stajale u redu, sa mnom noć da provedu", onda pokazuje na goste (verovatno na ženski deo publike).

Foto: Instagram/videji_8

Najskandalozniji ples mlade i mladoženje u Srbiji

"Zamisli ovo ti prvi ples pred porodicom i familijom", "Ona se hvali što je menjala trojicu nedeljno, pa našla njega koji je prevrnuo pola sela, i sad žive od tuđih slabosti. Kakva topla ljubavna priča, za otpevati pred rodbinom i prijateljima, dok jednom rukom navlačiš haljinu da ti ne ispadnu grudi", "Mnoge su stajale u redu sa mnom noć da provedu i pokazuje na gošće, kume i familiju", "Meni je ovo neprijatno da gledam", "Meni je ovo prestrašno", a pored ovih komentara, ispod videa su određeni pisali i uvrede na račun mladenaca.

Video možete pogledati ovde:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @videji_8

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading