"IMALA SAM VRHUNAC 23 PUTA ZA VEČE" Uz ovaj trik NIKADA NE OMAŠITE, sve je u broju PET, evo šta treba da uradite

Autor:

Lifestyle

17.06.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj način pomogao joj je da ima 23 orgazma u toku noći.

"IMALA SAM VRHUNAC 23 PUTA ZA VEČE" Uz ovaj trik NIKADA NE OMAŠITE, sve je u broju PET, evo šta treba da uradite

Foto: Shutterstock

Emili Morz se do 35. godine trudila da uveri partnere da je zaista zadovoljena u krevetu, ali to je bilo daleko od zadovoljstva. Ona vodi podkast "Seks sa Emili" gde su u foksu "prljave teme", te je dodatno odlučila da je vreme da svoju edukaciju prebaci u akciju. Emili je inače doktorirala ljudsku seksualnost.

- To sve ima veze s vašim mozgom - to je vaš najveći polni organ. Jednom kada uspete integrisati mozak sa svojim telom, kroz razumevanje koeficijenta seksualne inteligencije ili seksualnog IQ-a, imaćete najtopliji seks i orgazme i sa partnerom i sami - objasnila je za "Post".

Ona je stvorila koncept budoar, odnosno to je neka vrsta testa koja služi da sami sebi pomognemo. Opisala je to na sledeći način:

- Koeficijent inteligencije samo za odrasle je zbirka informacija koja pomaže ljudima da se identifikuju, komuniciraju i ispune svoje stalno rastuće seksualne želje i potrebe.

Foto: pexels

Muškarac i žena imaju intiman odnos u krevetu

Za razliku od uobičajenijeg koeficijenta inteligencije koji određuje nečiju sposobnost rasuđivanja, Emili  kaže da se polni ne može kvantifikovati, pa čak ni rezultat. Umesto toga, sveobuhvatno razumevanje šta se kome sviđa, fantazija, ali i onoga što krade užitak kao što je stres i sramota, često ometaju sposobnost partnera da uživaju u krevetu.

- Psihologija seksa je ta koja omogućuje ljudima da preuzmu odgovornost za svoje seksualne živote i shvate da je odličan seks potpuno moguć - rekla je.

Test

Ima pet nivoa i obuhvata: otelovljenje, zdravlje, saradnju, samospoznaju i samoprihvatanje

Taj pristup kako je rekla pomogao joj je da ima 23 orgazma u toku noći.

Kako funkcionišu njena "pravila"

1. Otelovljenje

- Otelovljenje se bavi razvojem nove vrste svesti o željama i potrebama tela. Radi se o održavanju te povezanosti uma i tela, te ostanku u trenutku, a ne rastavljanju tokom seksa.

2. Zdravlje

- Dobar seks je protok krvi. Erekcije i orgazmi dolaze iz zdravog protoka krvi, stoga je važno održavati čvrstu rutinu vežbanja koja održava telo u pokretu.

Foto: unsplesh.com

Muškarac vežba u teretani

3. Saradnja

- Sve je u tome da budete sigurni da partneru izražavate svoje potrebe i želje. Većina seksualnih problema u vezama nema veze sa seksom, već samo s komunikacijom. Ali kad jednom sebi i svom partneru počnete postavljati pitanja: “Šta vas uzbuđuje?” “Koje je doba dana najbolje za seks?” “Kakav seks imamo?” parovi mogu zajedno rasti u ovom području - objašnjava dodatno.

4. Samospoznaja

- Radi se o razumevanju vaših obrazaca uzbuđenja i onoga što vam je potrebno da biste se osećali seksi i senzualno. Fokusira se na saznanje šta je potrebno da biste bili raspoloženi za seks, šta vas čini spremnim i napaljenim. Ljudi pretpostavljaju da je zakazivanje seksa dosadno ili tužno ili znak da je njihov seksualni život mrtav. Ali zapravo može biti jako vruće, delom zato što vam daje vremena da stvorite idealne uslove za izgradnju svoje želje.

5. Samoprihvatanje

 - U potpunosti prihvatiti svoje telo i seksualna iskustva koja ste doživeli i naučiti da se osećate dobro kad ste goli nije uvek lako. Ali važno je  da govorite sebi da izgledate odlično, da se dobri, prijatni, vredni i da vi to zaslužujete - poručila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading