TRAŽILA MI JE DA PRIKRIJEM NJEN INTIMAN ODNOS SA ROĐAKOM: Afera zatresla selo, na korak da se sve sazna, a onda ih u automobilu videla u ovoj POZI

Autor:

Lifestyle

31.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Volim svoju drugaricu, ali njen zahtev da je pokrijem dok ima aferu otišao je predaleko“.

TRAŽILA MI JE DA PRIKRIJEM NJEN INTIMAN ODNOS SA ROĐAKOM: Afera zatresla selo, na korak da se sve sazna, a onda ih u automobilu videla u ovoj POZI

Foto: shutterstock

Ljubavni par

U prijateljstvu ljudi nekada traže previše, i granice se za čas pređu. Upravo tako, jedna devojka tražila je svojoj drugarici da sakrije aferu koju ima, i možda pomislite u čemu je tačno ovde problem, jer prema nepisanom pravilu drugarice sve rade jedna za drugu. Zapravo, ona želi da sakrije aferu koju ima sa rođakom svoje najbolje drugarice. Opet, to nije sve. Drugarica je udata i vara supruga, kao i rođak.

- Kaže da sam ja kriva jer sam ih upoznala i znam da ću i ja biti u nevolji kad neko sazna. Ja sam žena od 45 godina, a moja najbolja prijateljica ima 43 godine. Ona je udata i živi u mom selu. Upoznale smo se pre mnogo godina kad smo počele zajedno da idemo na trening. Moj suprug ima 47 godina, a njegov mlađi brat ima 40 godina i oženjen je. Moj rođak i njegova žena došli su na roštilj koji smo pravili prošle godine. Ali morala je da ide  kući jer se nije osećala dobro, a muž moje najbolje prijateljice bio je odsutan zbog posla, te se namestilo da oni razgovaraju i druže se - počela je ona svoju ispovest.

Foto: Shutterstock

Intiman odnos

Sledećeg dana kada je razgovarala sa drugaricom, ona je bila oduševljena rođakom.

- Sledećeg dana došla je sebi, hvalila se kako je on predivan muškarac. Tražila je njegov broj kako bi mu mogla poslati neke informacije o automobilu koji prodaje. Nisam u tome videla ništa loše sve dok ih mesecima kasnije nisam ugledala kako se ljube u njenom autu. Po tablici znala sam da je to ona i okrenula sam auto da vidim sa kim je. To nije bio njen muž. Suočila sam se s njom i rekla mi je da je zaljubljena u njega. Kaže da će ostaviti muža čim moj rođak napusti ženu - priča i dodaje:

- Stalno traži od mene da lažem za nju i pomognem da prikrije tragove kad znam da je otišla s mojim rođakom, verovatno u neki otrcani hotel.

Savetnica Suna objasnila joj je da prijatelji uvek moraju biti tu jedni za druge, ali očigledno njena drugarica očekuje da rizikuje zbog nje. Zato, u ovom slučaju najbolje je objasniti joj u kakvu poziciju je dovela najbolju drugaricu što nije korektno sa njene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading