U TROJE JE ZABAVA - SVE DELE, A U KREVETU POŠTUJU SLEDEĆA PRAVILA: Devojka otkrila koji im je NAJVEĆI PROBLEM "Imate još jednog partnera i morate..."

Autor:

Lifestyle

29.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje je društvo, troje je zabava.

U TROJE JE ZABAVA - SVE DELE, A U KREVETU POŠTUJU SLEDEĆA PRAVILA: Devojka otkrila koji im je NAJVEĆI PROBLEM "Imate još jednog partnera i morate..."

Foto: TikTok/campthrouple

Alana, Kevin i Megan zajedno su dve godine i rade sve zajedno, od odnosa do odlazaka na dejt i avanturističkih izleta. Uprkos tome što neki smatraju da su ljubomorni - oni tvrde da nisu. Čak i spavaju zajedno, smenjuju se i provode intimne trenutke.

- Spavamo svi zajedno, u velikom krevetu i često se menjamo, ili neizmenično spavamo jedni s drugima svake noći. Imamo intimne trenutke jedan na jedan, kao i svi zajedno, nismo ljubomorni jedno na drugo - rekla je za NeedToKnowOnline Alana i dodala:

- Zapravo, mi uopšte ne doživljavamo ljubomoru u našem odnosu, svi se samo trudimo da svakom partneru posvetimo jednaku pažnju.

Alana je biseksualna, a svog partnera Kevina zamolila je da se prijavi na aplikaciju kako bi našli nekoga zabavnog. Oni su zajedno od 2017. godine, a kada su upoznali Megan, njihov odnos postao je mnogo lepši. Vesela trojka kaže da je njihova veza zanimljiva na više načina, osim što dolazi s više odgovornosti i "duplom količinom ljubavi i podrške", objasnila je Alana.

- Glavna razlika je samo u tome što imate dodatnog partnera kog volite i do kog vam je stalo, i čija osećanja morate uzeti u obzir - objašnjava i dodaje:

- Takođe, Megan i ja smo biseksualne, tako da nam ova dinamika odnosa omogućuje da u potpunosti iskusimo naše seksualne sklonosti. Svi živimo zajedno; Megan se preselila samo godinu dana nakon što smo počeli da izlazimo.

Alana ističe da je jedini negativni deo kada vas ima troje da odlučite "šta jesti i gledati".

Takođe, oni često objavljuju sadržaje na TikTok - u, pokazuju kako spremaju doručak, piju kafu i generalno svoju svakodnevnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading