NAJPOZNATIJI BRAČNI PAR ČEKA BLIZANCE: Rijaliti zvezdi se nakon prvog gubitka sve SRUŠILO, a sada očekuju duplu sreću - Javno se zahvalili samo jednoj osobi!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.02.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godina patnje i tuge podelili su srećne vesti.

NAJPOZNATIJI BRAČNI PAR ČEKA BLIZANCE: Rijaliti zvezdi se nakon prvog gubitka sve SRUŠILO, a sada očekuju duplu sreću - Javno se zahvalili samo jednoj osobi!

Foto: Instagram/ ollielockeworld

Rijaliti zvezda Oliver Lok podelio je srećne vesti nakon tri godine pokušavanja da sa partnerom Geretom dobije dete. Čekaju blizance!

- Svi ste bili tako divni tokom poslednje 3 godine dok smo pokušavali da imamo porodicu i obećavamo da ćemo svaki korak ove avanture podeliti sa vama. Za sve one koji su na vlastitom putu da postanu roditelji, mi smo uz vas i šaljemo vam svu energiju! Hvala našoj surogat majci što je neverovatno ljudsko biće, ljubav koju osećamo prema njenoj porodici i njoj je drugi nivo! - rekao je on.

Foto: Instagram/ ollielockeworld

Rijati zvezda Oliver sa suprugom

Svi su pohrlili da im čestitaju, a mnogi su se prisetili i bolnog gubitka koji se desio 2021. godine. Tada su objavili da će postati roditelji, ali je surogat majka izgubila bebu u šestoj nedelji.

- Biću potpuno realan i reći da, iako se držimo za ruke i uveravamo jedno drugo da smo dobro, to nam je uzrokovalo stres i nije bilo lako. Ne bih bio iskren kada bih rekao da nas je to iskustvo spojilo jer život nije takav. Ako išta, malo nas je razdvojilo, ali na trenutak - potrošili smo više od 100.000 funti pokušavajući da to uradimo sada, ali nemamo više embriona. Sediš i razmišljaš gde je nestao taj novac i da li smo nešto pogrešili. Ljutimo se jedno na drugo, ali to je veza - rekao je tada za "Sun".

Nakon bolnog iskustva i gubitka bebe, sada ih čeka dupla sreća!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading