ODMAH NAKON ŠTO SU REKLI "DA" UHVATILA GA SA SESTROM: Mlada dohvatila jednu stvar i rešila da ih prevaspita! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

13.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tik posle venčanja žena je uhvatila supruga sa sestrom.

ODMAH NAKON ŠTO SU REKLI "DA" UHVATILA GA SA SESTROM: Mlada dohvatila jednu stvar i rešila da ih prevaspita! (FOTO/VIDEO)

Foto: tik tok

Jedna žena imala je traumatično iskustvo i to odmah nakon što je izgovorila "da". Ako je suditi prema video snimcima koji su objavljeni na TikTok - u, ova žena je još dok je bila u venčanici uhvatila muža sa sestrom u kolima. Oni ništa nisu govorili, ali je bilo očigledno da tu nešto "nije kako treba". Na snimku se vidi kako žena besno trči u venčanici kada vidi supruga sa sestrom u kolima. Ona je bacila bidermajer na prozor automobila i odmah ga pitala:

- Stvarno sa mojom sestrom? I to čim smo se venčali? Šta vi radite to? - pitala je ljutito mlada, ali nije bilo odgovora iako su imali priliku da se opravdaju.

- Završili smo. Misli da me vara sa mojom sestrom, a da to prođe tek tako. Emili da li stvarno radiš sve ovo? - pričala je besno mlada dok je mazala staklo tortom.

Foto: Izvor: TikTok/ the Proposals

Mlada baca tortu na automobil

Sestra joj se obratila i zamolila da se smiri. 

- Mirna sam. Njega ne želim da čujem, on je varalica i završio je sa mnom. Pričam sa mojom sestrom. Objasni mi zašto si uradila ovo? Pusti me da uđem u kola, otvori u mi prozor Emili - pričala je mlada dok je pokušavala da nagovori sestru da otključa kola.

Mlada se takođe obratila i momku koji je sve snimao rečima:

- Ko si ti? Zašto me snimaš?  Ovo ti je zanimljivo? Ovo je najgori dan u mom životu - pitala je dok joj je dečko rekao da je samo prolaznik.

 

Ona je na kraju zalepila tortu preko haube automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading