MUŠKARAC PLATIO DA MU MRTVU ŽENU VRATE U ŽIVOT I USPEO JE: Kada čujete kako je to uradio šokiraćete se!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac želeo je da vrati mrtvu ženu u život i to je uspeo na ovaj čudan način.

MUŠKARAC PLATIO DA MU MRTVU ŽENU VRATE U ŽIVOT I USPEO JE: Kada čujete kako je to uradio šokiraćete se!

Foto: Printscreen

Tapas Sanalia (65) izgubio je suprugu Indriani 2021. tokom pandemije koja je izazvana korona virusom. Pre smrti ona je navodno rekla svom suprugu da bi, u slučaju da ona umre pre njega, volela da on učini nešto kako je ne bi zaboravio. Zapravo, ona je tražila da napravi njen silikonski model kako bi mu pravila društvo, piše Sun.

Manekenka, odnosno lutka - koja je jezivo realna - obučena je u Indrianinu najdražu odeću i sedi na njenom omiljenom mestu na kauču u njihovoj dnevnoj sobi. Prema rečima udovca, njegova pokojna supruga dobila je ideju od kipova koje je videla izložene u muzejima.

- Tada mi je Indriani rekla da želi sličan kip ako slučajno umre pre mene - rekao je Sanali i dodao: 

- Samo sam želeo da joj ispunim želju - završio je on.

Foto: Printscreen

Lutka koja je urađena po liku bivše žene

On je objasnio da je sama izrada modela trajala otprilike šest meseci, a koštala je 3000 dolara. Inače, on nije jedina osoba koja je to uradila. Mnogo parova je zatražilo lutke koje podsećaju na njihove bivše žene. Takođe,  2020. godine drugi muškarac u Indiji tražio je da se napravi silikonski model njegove žene koja je poginula u prometnoj nesreći. Prema izveštaju, model je bio toliko realističan da su mnogi prijatelji mislili da je stvarna osoba.

Kineski udovac takođe je navodno zatražio proizvođaču lutaka da napravi repliku mlađe verzije njegove pokojne supruge. Zatim je tražio još jednu, jer mu se prva "istrošila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading