KO JE TAJANSTVENI DEČKO IVANE KNOL? Godinama su u vezi, a ona ga krije! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

15.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima li neko ko nju nije zapazio?

KO JE TAJANSTVENI DEČKO IVANE KNOL? Godinama su u vezi, a ona ga krije! (FOTO)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Ivana Knol

Ivana Knol je ovih dana posebno aktuelna u medijima kao vatrena navijačica koju nema ko nije zapazio na Svetskom prvenstvu. Zanimljivim stajlinzima, pomalo i provokativnim oduševila je muški deo publike. Zahvljajujući pojavljivanju na utakmicama dodatno je postala popularna na društvenoj mreži Instagram. Svi su oduševljeni kako Ivana izgleda, a mnogi se upravo zbog toga i pitaju ko ima tu privilegiju da ljubi ovu lepoticu?

Foto: instagram.com/printscreen

Ivanu Knol slika u ogledalu

Kako piše "Stori hr", Ivana Knol već dugo ima dečka, a reč je o preduzetniku koji se zove Ante i koji je, navodno, direktor istarske firme koja se bavi gradnjom nekretnina. To dokazuju i Ivanine fotografije ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gde je Ivana često boravila dok je bila u Hrvatskoj. Ali odaje je još jedan detalj. Naime, ako par godina unazad prelistate Ivanin Instagram profil vidćete da su još uvek objavljene sve zajedničke fotografije s Antom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Čini se da je par najčešće delio trenutke sa putovanja, a prva njihova objavljena fotografija je još 2014. godine. Između ostalog, zajedno su posetili Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend, te i Oktoberfest. Da Ivana oduvek gaji strast prema fudbalu dokazuje i fotografija sa Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na kojem joj je društvo takođe pravio navodni dečko.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ knolldoll

Ivanu Knol ljubi muškarac u obraz

Poslednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine. Od tada mnogi su počeli da se pitaju zašto ga više ne pokazuje na društvenim mrežama. Tada je otkrila da se njen dečko ne želi javno eksponirati, ali da je upravo on često fotografiše i da mu ne smetaju njene golišave fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading