PET STVARI KOJE NIKAKO NE BI TREBALO DA RADITE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Odbijaju, prave svađu i obe strane ispaštaju!

Autor:

Lifestyle

11.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde grešite!

PET STVARI KOJE NIKAKO NE BI TREBALO DA RADITE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Odbijaju, prave svađu i obe strane ispaštaju!

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Kada ste u krevetu sa partnerom, sigurno da ne želite da uradite nešto što će ga na neki način udaljiti od vas u tom momentu. Ne mogu svi da učine vođenje ljubavi odličnim iskustvom, ali uz ove savete podići ćete vaš odnos na viši nivo.

Skidanje zaštite

Ako ste počeli sa zaštitom, pogotovo ako imate odnos sa nekim koga ne poznajete dobro, na primer odlučili ste da imate odnos "na veče", i sami znate onda koliko je zaštita važna. Zaštita je obavezna i ne preskačite ovaj važan korak kako biste izbegli eventualne posledice. Tako će obe strane biti potpuno zaštićene od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće.

Preterano menjanje poza

Ako želite da se dokažete nije potrebno da to radite na ovaj način! Ne morate praviti neke čudne „akrobacije“ u krevetu da pokažete šta sve znate i možete, dovoljno je da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom.

Foto: shutterstock

Žena i muškarac leže zagrljeni u krevetu

Doživljavate seks kao da ste u filmovima za odrasle

Prvo, ono što vidite u filmovima nije isto što i u stvarnosti. Nemaju svi iste želje, pogotovo ne kada je reč o nekom vezivanju, lisicama ili grubljem seksualnom odnosu. Ako biste takvu vrstu odnosa sa partnerom onda prvo porazgovarajte ili „krenite u akciju“ ali lagano, kako nijedna strana ne bi nešto pogrešno shvatila.

Požurivati partnera da doživi vrhunac

Nemojte se fokusirati na to da druga strana doživi vrhunac odnosa, već da put ka tom vrhuncu bude lep i prijatan. Ljubite se, mazite, posvetite jednom drugom. Ne doživljavajte seks samo kao posao koji je potrebno što pre završiti.

Poređenje sa bivšim

Ovo nikome ne prija, i takve teme biste mogli da "sačuvate" za komentarisanje sa društvom, drugaricom, ali ne i sa dečkom! Neminovno je da će se druga strana naljutiti ako budete hvalili odnose sa bivšim ljubavima, a trenutni na neki način kritikovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading