PLESAČICA I BUDUĆA MAMA I TO U KOLICIMA: Ova žena je dokaz da se sve može, otkrila pol bebe, a svi pričaju o ŠOKU koji je doživeo njen suprug! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor joj je rekao da neće moći da hoda, a ona mu je odgovorila: "Zaboravi hodanje, hoću da plešem!"

PLESAČICA I BUDUĆA MAMA I TO U KOLICIMA: Ova žena je dokaz da se sve može, otkrila pol bebe, a svi pričaju o ŠOKU koji je doživeo njen suprug! (VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Izvor: Printscreen/tiktok/ chelsieHill

Čelsi Hil na svom venčanju

Čelsi Hil je profesionalna plesačica, kreatorka sadržaja i osnivačica/izvršna direktorka Rollettesa, plesnog tima u invalidskim kolicima sa sedištem u Los Anđelesu koji je posvećen obrazovanju, zastupanju osoba s invaliditetom i osnaživanju žena. Ona je sa 17 godina ostala nepokretna jer je bila u automobilu u pijanom stanju. Dobila je povredu koja je rezultirala parilizom od struka prema dole. 

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ chelsiehill

Devojka pokazuje sliku sa ultrazvuka

- Doktor mi je rekao "Nećeš moći hodati...", a moj prvi odgovor je bio: "Zaboravi hodanje, samo želim da plešem" - napisala je ona na svom blogu i dodala:

- Od prvog dana moj san je bio biti profesionalna plesačica pa sam se 2014. preselila u svetsku prestolnicu plesa, Los Anđeles, i počela sam pohađati časove bodi densa u vrhunskim plesnim studijima. U početku nije bilo lako biti jedina osoba u invalidskim kolicima s prostorijom punom sposobnih plesača, pokušavajući da prilagode koreografiju mojim kolicima, a mnogi koreografi nisu mi dali ni vremena . Ali moja ljubav i strast prema plesu nadjačale su sve što bi mi iko ikada mogao reći i svima sam želela da dokazam da je ples ples, bilo da hodaš ili si u kolicima - napisala je ona.

Foto: Izvor: Printscreen/ tiktok/ chelsieHIll

Devojka pokazuje burmu nakon večanja

Čelsi pokazala da će život živeti isključivo po svojim pravilima, pronašla je čoveka svog života za koga se i udala.

​- Nisam verovala da će me niko voleti zbog mog stanja - napisala je ona na jednom videu.

Foto: Izvor: Printscreen/tiktok/ chelsieHill

Čelsi Hil na dan svog venčanja

Nedavno je otkrila da sa svojim suprugom očekuje prvu bebu, a na popularnoj žurci koju su organizovali,  na kojoj su otkrili pol, otkrili su da im stiže jedna devojčica. Par je saznao da će dobiti devojčicu tako što se na nebu pojavio roze znak koji je otkrio kog pola će biti njihova beba. Njen suprug je izuzetno pažljiv prema njoj, te ako je suditi prema reakciji on se najviše obradovao što će biti devojčicu. Nakon saznanja, "skakao" je i grlio je i ljubio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chelsiehill

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading