LUNA ĐOGANI JE POTRAŽILA POMOĆ: Zbog viška kilograma obratila se NUTRICIONISTI, svako jutro uzimala DVE namirnice

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom prilikom ona se požalila na višak kilograma, pa je promenila režim ishrane.

LUNA ĐOGANI JE POTRAŽILA POMOĆ: Zbog viška kilograma obratila se NUTRICIONISTI, svako jutro uzimala DVE namirnice

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani ima dve male devojčice, a obe trudnoće ostvarila je prirodnim putem. Svaka mama se u trudnoći malo ugoji što je normalno i očekivano, a nakon porođaja sledi period adaptacije na bebu, učenje i često nespavanje. Posledica porođaja budu i nagomilani kilogrami koje uglavnom svaka žena želi i da skine. Luna Đogani nakon oba porođaja nikada nije imala veliki višak, ali se posvetila zdravoj ishrani kako bi sredila i male nesavršenosti. Luna se nije prijatno osećala nakon dobijenih kilograma te je želela pomoć.

Ipak, jednom prilikom je priznala da je zbog viška kilograma odlučila da se obrati nutricionisti, a tada je pratiocima pokazala šta pije svako jutro. U pitanju je bila kurkuma i limun sa toplom vodom. Tada ona je na društevnim mrežama poručila "Krećem" misleći na dijetu.

- Jedem sve više i nijedan dan nisam uspela da ispoštujem režim ishrane. Sada imam 70 kilograma, a moja idealna kilaža je 67. Ostalo mi je da smršam još tri kilograma, a ne mogu da ih skinem već mesec dana - rekla je ona jednom priliku na temu svoje kilaže.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kako je smršala Luna Đogani

Da podsetimo, Luna Đogani je 2021. godine dobila ćerkicu Miu sa partnerom Markom Miljkovićem, a krajem 2023. godine su dobili drugu ćerku Lanu. Kako su predstavljali na svom Jutjub kanalu oni žive skladno i srećno već nekoliko godina unazad, a dolazak ćerkica sigurno je mnogo toga promenio, na bolje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading