SVI NAPRAVE OVU GREŠKU KADA SPREMAJU PEČURKE: Ne peru se već... ŠOK (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuvarica otkriva zašto ne treba prati pečurke!

SVI NAPRAVE OVU GREŠKU KADA SPREMAJU PEČURKE: Ne peru se već... ŠOK (VIDEO)

Foto: TikTok/tastyentertaining

Jedna kuvarica, Anita, izazvala je raspravu na društvenim mrežama svojim tvrdnjama da pečurke ne treba prati, već da svu prljavštinu sa njih skinemo tako što ih oljuštimo. Ova tvrdnja je izazvala oprečne komentare među ljubiteljima kuvanja, a mnogi su izrazili iznenađenje o ovoj tehnici pripreme pečuraka.

Anita je podelila video na TikToku u kome demonstrira svoj način pripreme. Ona tvrdi da ispiranje pečuraka vodom može da pokvari njihov ukus, jer pečurke upijaju vodu prilikom pranja. Umesto toga, ona preporučuje da pečurke prvo očistite tako što ćete pažljivo izvaditi peteljku, a zatim ih okrenuti i lagano ljuštiti "kapicu". Ovakav način čišćenja izazvao je brojne reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Mnogi se pitaju kako je moguće da pečurke ne treba prati, dok su drugi izrazili iznenađenje zbog ove tehnike pripreme. Ova rasprava jasno pokazuje koliko je kulinarstvo fascinantan i raznolik svet, sa različitim tehnikama i pristupima pripremi hrane.

Ovakve kontroverze oko pripreme hrane jasno pokazuju koliko je važno istraživati i eksperimentisati u kuhinji kako bismo pronašli najbolje metode pripreme hrane, ali i kako različiti ljudi imaju različite pristupe kuvanju.

 

- Nikad nisam oprala pečurke!

- Najbolji način za čišćenje!

- Ja sam u timu koji pere pečurke! - pisali su joj ispod videa koji je objavila.

U svakom slučaju, ova diskusija je pokazala da postoji mnogo načina da se pripreme pečurke, te da svako može pronaći svoj omiljeni način čišćenja i pripreme ovog ukusnog sastojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading