PARADAJZ ČORBI NIKO NEĆE ODOLETI: Zaposlene će je posebno obožavati, ovaj RECEPT štedi vreme, a i NOVAC
Obogatite obrok ovom čorbom!

Foto: Shutterstock
Nekima paradajz čorba miriše na vrtić i detinjstvo, a domaćicama na višak slobodnog vremena! Zašto? Zato što je paradajz čorba zasitan obrok, a istovremeno ne oduzima mnogo vremena, niti truda dok je takođe izvrsna za svačiji džep. Sastojci nisu skupi i može ih svako priuštiti. Mnogi kažu da su začini ključni te eksperimentišu sa različitim, ali u nastavku pogledajte proveren recept za čorbu kojoj nećete odoleti.
Ako je ovako pripremite, ova paradajz čorba postaće vam omiljena. Pogledajte kako da je spremite i uživate u toplom obroku.
Sastojci:
- litar pasiranog paradajza
- pola litra vode
- malo ulja
- biber, so, začini po želji
- 1 crni luk
- 1 šaka rezanaca

Foto: pixabay.com
Priprema:
Prvo luk oljuštite i sitno iseckajte. Sipajte ulje u šerpu, kada se zagreje, dodajte luk pržite do zlatne boje, odnosno dok ne bude mekan. Tada dodajete pasirani paradajz i vodu, a potom i suve začine što uključuje so i biber, evenutalno nešto drugo što volite. Pojačajte temperaturu, stavite poklopac, kada krene da vri kuva se još oko pola sata. Promešajte kada vri i smanjite temperaturu. Nakon što je prošlo pola sata možete dodati suvi začin, ali i rezanca. Sve promešajte. Nakon dodavanja rezanaca kuvate još oko sedam do osam minuta.
Čorba je gotova! Servirajte i uživajte u njoj.
Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)