PROBUDI DAN UZ DOBRO JUTRO! Započnite dan uz muziku i naše spotove koji šire pozitivnu energiju i dobre vibracije

Autor:

Lifestyle

27.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kampanja je osmišljena jsa željom da na zanimljiv i kreativan način različite ciljne grupe upozna sa novinama u razvoju Dobro jutro brenda.

PROBUDI DAN UZ DOBRO JUTRO! Započnite dan uz muziku i naše spotove koji šire pozitivnu energiju i dobre vibracije

Foto: Dijamant doo

Dijamant je kompanija posvećena stalnom unapređenju proizvodnih procesa, koja aktivno ulaže resurse u inovativnost, u nastojanju da se uskladi sa potrebama tržišta i potrošača. Kampanja „Dobro jutro – probudi dan!“, osmišljena je sa željom da na zanimljiv i kreativan način različite ciljne grupe upozna sa novinama u razvoju Dobro jutro brenda i podstakne na dobro raspoloženje od ranog jutra.

Foto: Dijamant doo

 

 

- Dijamant kao regionalni lider u prehrambenoj industriji ulja, stonih margarina i majoneza, posebnu pažnju posvećuje inoviranju portfolija i unapređenju proizvoda. U skladu sa tim, osmislili smo novu komunikacionu platformu koja za cilj ima da naše potrošače motiviše da svako jutro započnu uz muziku i naše spotove koji šire pozitivnu energiju i dobre vibracije. Osim novog dizajna ambalaže, vođeni svetskim trendovima koje stalno pratimo, unapredili smo i recepturu Dobro jutro margarina, koja sada podrazumeva odsustvo palminog ulja, tako da udeo domaćih sirovina u proizvodu sada iznosi 90% - izjavio je Filippos.

Foto: Dijamant doo

 

 

Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, i dodao da je Dijamant prvi u ovoj kategoriji načinio važan korak i potrošačima ponudio liniju proizvoda koja ne sadrži palmino ulje.

Dobro jutro margarini idealni su za pripremu brzog i ukusnog obroka. Savršene mazivosti i teksture, uz omiljeno pecivo i dodatak vitamina A, D i E, postaće rutina uz koju ćete biti spremni za ostatak dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading