BAKA JELENA OTKRIVA DUGO ČUVANI TRIK: Kako napraviti šnicle koje se tope u ustima?
Baka otkriva trik za mekane šnicle koje će se topiti u ustima!
Dok mnoge domaćice izbegavaju pripremu šnicli zbog žilavog i bezukusnog mesa, baka Jelena je rešila da otkrije tajnu savršeno mekanog jela. Uz njen recept za pileće šnicle u soja sosu, vaša porodica će uživati u mesu koje se doslovno topi u ustima.
Prvi korak ka mekanim šniclama je tajanstveni trik koji je baka Jelena podelila. Ona je otkrila da svako meso može biti mekano, sočno i nikada više žilavo. Ovaj trik će vam promeniti način pripreme mesa zauvek!
Recept za pileće šnicle u soja sosu je veoma jednostavan. Potrebno je pileće belo meso, začin za piletinu, beli luk, krupna so, soja sos, suva slanina, brašno i ulje. Meso se iseče na šnicle i blago izlupa između folije, a zatim se posoli i začini. Dodaje se izgnječen beli luk i soja sos, a sve se dobro izmeša. Šnicle se zatim provlače kroz brašno i prže u tiganju u kojem se prethodno pržila slanina. Pokrivene tiganjem, šnicle se dinstaju na najmanjoj temperaturi oko 20 minuta. Pred kraj dodaje se ostatak izgnječenog belog luka.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)