KUVAR OTKRIVA ZAŠTO JE VAŽNO DA PRELIJETE MESO OVIM ČAJEM: Žalićete što ovo niste znali, ovo je OTKRIĆE
Ovo iskusne domaćice često koriste kada pripremaju meso.
Meso možete pripremati na različite načine, ali za koji god da se odlučite marinada je obavezna. Dobro pripremljena marinada je ključ sočnog i fino pripremljenog mesa koje će ostaviti bez daha sve ukućane. Ipak, postoji jedan napitak koij je možda manje poznat većini, ali ga domaćice često koriste kako bi meso bilo ukusnije i lepše.
Uz pomoć čaja možete spremiti odličnu marinadu koja poboljašva ukus mesa, ali je bitno da je napravite kako treba.
Bitno je da koristite čaj bez aroma (na primer nana, kamilica, zeleni čaj). Takođe, moraju biti bez aditiva. Tek kada napravite čaj u njega dodajte začine po želji, a potom i crni luk seckani isto kao i beli. Kombinujte ono što inače volite.
Kada se ohladi tek onda prelijete preko mesa. Ako je reč o nekom pilećem mesu onda ostavite oko sat vremena da se marinira, a ako je u pitanju neko drugo meso otprilike oko šest do 12 sati. Potom pripremate meso po želji, pišu "Penzionisani".
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)