DA LI STE PROBALI "PIJANE" KOBASICE? U soku od PIVA i crnog luka napravićete pravo GURMANSKO jelo!
Jedan zanimljiv recept koji možete već sada za ručak da isprobate!
Nekada je bilo nezamislivo pripremati jelo bez autentičnih domaćinskih kobasica, koje su najčešće završavale na roštilju. Predstavljamo vam izvanredan recept za kobasice kuvane u pivu sa obiljem crnog luka. Ovo gurmansko jelo, sa sastojcima lako dostupnim svakome, pružiće izvanredno zadovoljstvo već pri prvom zalogaju. Važno je napomenuti da će čak i početnici u kuhinji postići uspeh pri njegovoj pripremi.
Sastojci:
- 500 g kobasica
- 700 g crnog luka
- 1 čaša piva
- 1 ljuta papričica
Priprema:
Kobasice propržite na ulju, pa ih izvadite iz tiganja. Zatim u istom propržite seckan crni luk. U tepsiju poslažite propržen luk, onda dodajte kobasice (možete i da ih isečete), seckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.
Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
BONUS VIDEO:
Komentari (0)