DA LI STE PROBALI "PIJANE" KOBASICE? U soku od PIVA i crnog luka napravićete pravo GURMANSKO jelo!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan zanimljiv recept koji možete već sada za ručak da isprobate!

DA LI STE PROBALI "PIJANE" KOBASICE? U soku od PIVA i crnog luka napravićete pravo GURMANSKO jelo!

Foto: shutterstock

Kobasice

Nekada je bilo nezamislivo pripremati jelo bez autentičnih domaćinskih kobasica, koje su najčešće završavale na roštilju. Predstavljamo vam izvanredan recept za kobasice kuvane u pivu sa obiljem crnog luka. Ovo gurmansko jelo, sa sastojcima lako dostupnim svakome, pružiće izvanredno zadovoljstvo već pri prvom zalogaju. Važno je napomenuti da će čak i početnici u kuhinji postići uspeh pri njegovoj pripremi.

Foto: pixabay.com

Postoji mnogo vrsta i drugačijih receptura za kobasice

 

Sastojci:

  • 500 g kobasica
  • 700 g crnog luka
  • 1 čaša piva
  • 1 ljuta papričica

Priprema:

Kobasice propržite na ulju, pa ih izvadite iz tiganja. Zatim u istom propržite seckan crni luk. U tepsiju poslažite propržen luk, onda dodajte kobasice (možete i da ih isečete), seckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading