KAČKAVALJ, TRI TIKVICE I JEDNO JAJE: Obrok koji se topi u ustima, savršeno mekano!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepo jelo od tikvica i kačkavalja!

KAČKAVALJ, TRI TIKVICE I JEDNO JAJE: Obrok koji se topi u ustima, savršeno mekano!

Foto: YouTube/GENERIC FOOD

Ovo jelo od tikvica i kačkavalja pokazalo se kao izuzetno dobra opcija za ručak, brza večera i recept koji svako želi da ima. Mnogo je jednostavno, lako se priprema, a posebno će se recept dopasti svim zaposlenim kako ženama tako i muškarcima, koji nemaju mnogo vremena.

Foto: YouTube/GENERIC FOOD

Jelo od tikvica

Priprema:

Narendajte tri tikvice i ostavite 10 minuta, a onda ocedite od vode. Potrebno vam je oko 200 grama kačkavalja najbolje dva mešovita. Izrendajte ih. Razbijete jedno jaje i umutite viljuškom. U tikvice dodajte luk u prahu, so i dve kašike brašna. U smesu od tikvica dodajte oko pet punih kašika parmezana (velikih). Dodajte jaje i izrendan kačkavalj (jedan deo smese). U nauljen pleh stavite polovinu smese, potom kačkavalj, onda drugi deo smese i ponovo narendajte malo kačkavalja. Pokrijete folijom i tako pečete dok gornji deo ne dobije zlatnu koricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading