ČAŠA DNEVNO ZA RAVAN STOMAK: Supersnažan domaći napitak za mršavljenje od samo TRI sastojka

Autor: N.J.

Lifestyle

16.01.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovaj domaći recept veruje se da pozitivno utiče na mršavljenje.

ČAŠA DNEVNO ZA RAVAN STOMAK: Supersnažan domaći napitak za mršavljenje od samo TRI sastojka

Foto: Izvor: YouTube/ Schnelle Rezepte

Šargarepa je namirnica koja sadrži malo masti i proteina, ali ima i brojne zdravstvene prednosti. Ona se sastoji od vode i ugljenih hidrata. Ima nizak glikemijski indeks, što znači da ne diže šećer u krvi. Takođe, oni koji imaju problem sa šećerom u krvi, trebalo bi da znaju da je najbolje jesti sirovu šargarepu jer ona ima najniži glikemijski indeks, dok najviše ima pire od šargarepe. Dijeta koja sadrži šargarepu pozitivno utiče na gubitak kilograma, ali što je najbitnije to je zdrava namirnica koja doprinosi boljem opštem zdravstvenom stanju. Napravite ovaj prirodni napitak i budite vitki!

Potrebne su vam: 

Dve sirove šargarepe

300 mililitara vode

Mleveni đumbir - dve male kašike

Pola limuna

Foto: Izvor: YouTube/ Schnelle Rezepte

Ceđenje šargarepe nakon što je izblendana

Priprema:

Šargarepu oljuštite i isecite na veće kolutove. Premestite ih u blender. Sve to izblendajte dok ne postane jako sitno. Zatim dodajte vodu. U smesu sipajte i dve male kašike đumbira. Opet sve izblendajte do kašaste strukture. Smesu prespite u neku šolju ili činiju, ali je pre toga procedite. Dok cedite šargarepu, pritiskajte je kašikom kako bi sav sok izašao. Iscedite i pola limuna, pa dodajte i to soku, prenosi kanal "Schnelle Rezepte". Takođe, da biste postigli pravi efekat potrebno je da osim unošenja ovog napitka konzumirate i druge zdrave namirnice. Isto, važno je da imate dosta fizičke aktivnosti, šetate koliko možete i unosite dovoljno vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading