TRIK SASTOJAK ZA NAJBOLJE I NAJKREMASTIJE MAKARONE SA SIROM: Uz ovo dobiće poseban šmek!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je definitivno jedan od boljih trikova za najkremastije makarone.

TRIK SASTOJAK ZA NAJBOLJE I NAJKREMASTIJE MAKARONE SA SIROM: Uz ovo dobiće poseban šmek!

Foto: Izvor: Unsplash/ Karolina Kołodziejczak

Testenina je uvek dobra opcija za pripremu kada ne znate šta biste spremali za jelo. Lako se pravi, uspeva i početnicima, a ukus je uvek neverovatan. Uglavnom, svi vole makarone sa sirom, jer kada se sir otopi ukus postaje fenomenalan. Iako su uvek dobre, postoji jedna caka kojom možete makarone usavršiti. Biće još lepše i ukusnije.

U pripremu dodajte senf, nemojte brinuti, neće se osećati previše, a makarone sa sirom biće još lepše. Možete da stavite koji god želite, nije mnogo važno. Ovaj trik sastojak učiniće jelo mnogo kompletnijim, kremastijim i ukusnijim. Zato, preporučujemo sledeći recept za makarone koji ne zahteva poseban trud. Treba vam samo četiri sastojka za ovo savršenstvo ukusa.

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Serpica Recepti

Makarone sa spanaćem i sirom

Recept za makarone sa sirom:

Jedno pakovanje testenine

Mleko

Tvrdi sir po izboru

Malo senfa

Priprema: 

U ključalom mleku skuvajte makarone, pa kuvajte dok mleko malo ne ispari. Dodajte rendani sir i ostavite na šporetu još par minuta. Na kraju stavite malo senfa. Bitno je da sve sastojke dobro sjedinite i to bi bilo sve. Ostalo vam je samo da uživate, prenosi "Stvar ukusa".

Pak, ako ste ljubitelji više "slatkiš uživanja" preporučujemo da probate sledeće - za ovaj recept potrebne su vam samo dve jabuke, priprema je nikada jednostavnija i možete je pogledati OVDE.

Uživajte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading