OD JEDNE SMESE KROMPIRA DOBIJETE ŠEST VRSTA SLAVSKIH KUGLICA: Posno predjelo - nikada brže i lepše!
Garantujemo da predjelo neće biti nikada brže napravljeno!
Ove kuglice olakšaće vam pravljenje slavskog menija. Možete ih praviti u posnoj, ali i mrsnoj varijnati, apsolutno možete biti maštovite i sastojke prilagođavati sopstvenom ukusu. Recept je izuzetno lak. Nemojte da vas plaši što od jedne smese dobijate 6 vrsta kuglica, sastojci su primamljvi, dekorativni i sve se brzo i jednostavno pravi.
Mi ćemo vam pokazati kako da od jedne smese dobijete tri vrste kuglica. Skuvajte krompir, oko 800 grama. Dodajte u skuvan krompir so i beli luk u prahu ili čen belog luka. Možete sipati i druge začine po ukusu, na primer mleveni biber. U činiju dodajte i posni majonez, da se lepo krompir sjedini. Podelite smesu u šest činija.
U svaku smesu možete dodati apsolutno šta god želite i volite. Mi smo vam izdvojili preporuke ove domaćice, kao provereno dobar izbor. Ona je odvojila prženi suncokret, 50 grama pečenog slanog kikirikija (samleven u blenderu), kečap, susam (ispečen u suvom tiganju), posni slani krekeri i tucanu, mlevanu crvenu papriku.
Prva vrsta
Tri kašike kikirikija dodajte u smesu. Oblikujete po želji i valjate u mleveni kikiriki.
Druga vrsta
Mlevene krekere dodajte u smesu, a kada sve spojite kuglicu uvaljate u mleveni kreker takođe.
Treća vrsta
Semenke dodajete u krompir, lepo formirate kuglicu, pa istu uvaljate.
Četvrta vrsta
Susam koji ste ispekli u tiganju dodate u smesu, kada ste formirale lopticu uvaljate ga u isti.
Peta vrsta
Dodate kečap u krompir. Kada formirate lopticu, valjate je u susam i u to dodate i malo mlevene slatke paprike.
Šesta vrsta
Ona se sastoji samo od mlevene crvene paprike. Stavite jednu kašiku u činiju. Formirate lopticu, pa posle uvaljate u istu.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
BONUS VIDEO:
Komentari (0)