(RECEPT) ZAGREJTE SE SVETSKI: Meksička topla čokolada NA SRPSKI NAČIN!
U hladnim zimskim danima ništa ne prija tako dobro kao ukusna topla čokolada.

Recept za ovu poslasticu poznat je širom sveta, ali na naš način je, složićete se, najukusnija.
Priprema se jednostavno, a ukus je fenomenalan.
Sastojci:- 4 kašike šećera, - 3 kašike kakaoa, - 1/2 kašičice cimeta, - 500 ml mleka, - 1/2 kašičice vanila ekstrakta. |

Priprema:
Stavite šećer, kakao i cimet u zagrejanu posudu na ringli i mešajte po malo dodajući mleko.
Zagrevajte smesu do srednje temperature, odnosno nemojte da dozvolite da provri. Bitno je da konstantno mešate kakao smesu.
Skinite sa ringle i dodajte vanilin ekstrakt.
Smesu mutite žicom sve dok ne dobijete penu.
Servirajte u dekorativne šolje.
Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)