(RECEPT) Najsočniji ručak iz rerne: Piletina punjena kajmakom i spanaćem!
Recept koji će vam svi tražiti!

Ako ne želite da provedete puno vremena u kuhinji onda je ovo idealan recept za vas.
Sastojci:
- 3 parčeta pilećeg belog mesa
- maslinovo ulje
- dimljena paprika
- beli luk
- so, biber
Za punjenje:
- 150 g A la kajmak (ili sirko)
- 1 kašika majoneza
- šaka spanaća
- biber, so
- parmezan
- beli luk

Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200°C na 25-30 minuta.
Prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)