Idealna kajgana se pravi uz jedan mali trik
Poznati kuvar tvrdi da većina ljudi kajganu ne priprema na pravi način i da je potrebno uraditi nekoliko stvari da bi ona bila savršena.
Ramzi otkriva tehniku pravljenja "kajgane za umreti". Savetuje da ne stavljate začine u jaja, ne mutite ih i ne stavljate ih odmah na vrelu ringlu.
- Ljudi naprave nekoliko grešaka pre nego što počnu da prave kajganu. Nemojte začiniti jaja, jer ako stavite so odmah jaja će se razbiti i postati vodenasta - rekao je Ramzi.
Razbijte jaja direktno u posudu u kojoj ćete ih pripremati i dodajte tri komadića putera. Bitno je da sve stavite u vrelu posudu.
- Nikada ne mutite jaja jer im to menja strukturu i ne budu onakva kakva treba da budu - tvrdi poznati kuvar.
Kajganu tretirajte kao rižoto, što znači da jaja treba mešati sve dok ne budu gotova. Stavite je na ringlu pa uklonite i tako nekoliko puta. Pred sam kraj dodajte so i druge začine. Rezultat je savršena kajgana.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)