SPREMITE SE ZA VELIKA IZNENAĐENJA: Kome će Mars u Biku doneti neočekivanu zaradu?

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

14.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dolaskom Marsa u znak Bika, astrolozi predviđaju neočekivane promene koje će oblikovati našu svakodnevicu tokom leta 2024.

SPREMITE SE ZA VELIKA IZNENAĐENJA: Kome će Mars u Biku doneti neočekivanu zaradu?

Foto: JOHAN SWANEPOEL / Sciencephoto / Profimedia

Ovaj tranzit Marsovog prelaska u znak Bika, gde se trenutno nalazi Uran, donosi potencijal za dramatične promene u životima mnogih.

Oblikovanje karmičkih događaja

Prema astrološkim predviđanjima, Marsov prelazak u znak Bika 10. juna stavlja fokus na specifične oblasti života. Od 10. juna do 21. jula, očekuje se da će Mars boraviti u znaku Bika, a konjunkcija sa Uranom od 14. do 18. jula donosi potencijal za dramatične promene.

Ovo je period kada bi se mnogi mogli suočiti s neočekivanim događajima vezanim za finansije i samopoštovanje.

Prilike za nove poslove i projekte

Marsov uticaj može doneti prilike za nove poslove, posebno u oblasti informacionih tehnologija i onlajn projekata. Takođe, Sunce će biti u trigonu sa Marsom i Uranom iz znaka Raka, što može staviti fokus na pitanja nekretnina i porodičnih odnosa.

Republika

Foto: Shutterstock

Kome sledi neočekivana zarada?

Želja za napretkom i duhovnim razvojem

Konjunkcija Marsa i Urana 16. jula donosi želju za napretkom i duhovnim razvojem. Ova kombinacija može potaknuti hrabre poteze, poput neočekivanih putovanja ili promene karijere. Međutim, važno je biti oprezan, jer ovaj tranzit može izazvati iznenadne i nepromišljene radnje.

Opasnosti i izazovi

Pored pozitivnih aspekata, ovaj period može doneti i neprijatne situacije, poput oštrih reakcija ili nepromišljenih poteza. Važno je biti oprezan s električnim uređajima i izbegavati impulsivne odluke. Marsov tranzit kroz Bika donosi period intenzivnih promena i iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading