OBORIĆE VAS S NOGU: Horoskopski znakovi koji se najbolje ljube

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

23.04.2024

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje mnoge astro liste na kojima realno ne želite da se nađete, ali ovoga puta je priča sasvim drugačija.

OBORIĆE VAS S NOGU: Horoskopski znakovi koji se najbolje ljube

Foto: Shutterstock

Strastven poljubac se pamti godinama, ali nisu svi podjednako vešti u ljubljenju.

Zato je zanmiljivo pogledati koji se horoskopski znakovi najbolje ljube.

Astrolozi izdvajaju tri znaka koji će lako oboriti svakog s nogu.

Njihovo intuitivno razumevanje partnerovih potreba i sposobnost spajanja strasti i nežnosti čini ih najvećim majstorima ljubljenja. Njihov poljubac može zauvek da obeleži ne samo trenutak nego i sećanje na ljubav i intimnost. 

Ovan 

Ovnovi žele da se dobro ljube i zato ulažu celo srce u strastvene poljupce ispunjene osećanjima. Njima su u prvom planu emocije i romantika. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, za Ovna poljupci nisu samo seks - oni uživaju u zajedništvu i intimnosti koju poljubac stvara. 

Republika

Foto: shutterstock

Tri znaka važe za majstore ljubljenja

Bik 

Bik ima reputaciju jednog od najstrastvenijih horoskopskih znakova. Međutim, Bikovi su ponekad previše strastveni i brzo planu. Ali jednako brzo kao što se Bik naljuti, isto tako brzo želi i da se pomiri s partnerom - po mogućnosti dugim, strastvenim poljupcima. Osobe rođene u znaku Bika uživaju u tome isto kao i u ljubavnom činu i zato odvajaju dovoljno vremena kako bi razmazili partnera strastvenim poljupcima. 

Rak 

Umeće zavođenja čvrsto je ukorenjeno u ličnost Rakova - zato ne čudi da su i prirodni talenti kada je u pitanju ljubljenje. U njihovim poljupcima ima puno topline, romantike i iskrenosti, zbog čega je teško odoleti njihovim udvaranjima. Poljupci ovog horoskopskog znaka toliko su neodoljivi da ih je gotovo nemoguće zaboraviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading