NJIH OČEKUJU VEOMA BURNI DANI: Tri horoskopska znaka treba da se pripaze - ne donosite ishitrene odluke!

Autor:

Lifestyle

02.02.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivni odnosi pojedinim horoskopskim znacima neće doneti mir i spokoj, pa ga morate potražiti negde sa strane.

NJIH OČEKUJU VEOMA BURNI DANI: Tri horoskopska znaka treba da se pripaze - ne donosite ishitrene odluke!

Foto: Shutterstock

Devojka u depresiji

Mesec 20 .februara pokrenuće teme mašte i inspiracije, dok istog dana Venera ulazi u nezavisnog Ovna.

Kardinalni vatreni znak će biti orijentisan na akciju, postavljajući scenu za hrabriji pristup odnosima, lepoti i novcu do 16.marta.

Sa odlaskom Sunca i Meseca od disciplinovanog Saturna oseticemo olakšanje – konačno se možemo opustiti i misliti na sebe

Kao organizatori fiksnog vazdušnog znaka Vodolije koji gleda na budućnost i kroz koji se Sunce kreće do 18. februara i sanjivog promenljivog vodenog znaka Riba u kojem Sunce boravi do 20. marta, ovo je savršen mesec da pustite mašti na volju – dozvolite vašoj intuiciji da podstakne manifestaciju.

Ipak, sve ovo donosi i veoma burne dane za pojedine horoskopske znakove. Intenzivni odnosi neće doprineti miru i spokoju, pa ga morate potražiti negde sa strane.

Devica

Očekuje vas veoma buran mesec – Mars planeta akcije bukti kroz vašu 10. kuću karijere i ima samo jednu stvar na umu – ambiciju, ambiciju i samo ambiciju. Tako da budite prizemni tokom ovog meseca i ne donosite ishitrene odluke.

Foto: shutterstock.com

Tuga, depresija

Vaga

Vaš planetarni vladar će napraviti napet aspekt s Marsom 4. februara tako da su mogući nesporazumi sa partnerom i okruženjem. Povedite računa u komunikaciji sa okruženjem.

Jarac

Ekscentrični i buntovni Uran se još uvek kreće kroz vašu 5. kuću kreativnosti i romantike, tako da sa ovom energijom očekujte neočekivano u ovom mesecu, sve ono što ste možda mislili da ne biste – ugrizite se za jezik tokom ovog perioda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading