POZNATA ASTROLOŠKINJA REŠILA DILEMU: Ovo su najbolji novogodišnji pokloni za svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

Autor: Republika

Lifestyle

10.12.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznici se bliže, a vi ne znate šta da poklonite voljenim osobama? Ne brinite, astologija ima ima rešenje za to. Poznata astrološkinja je otkrila koji pokloni će najviše obradovati svaki horoskopski znak.

POZNATA ASTROLOŠKINJA REŠILA DILEMU: Ovo su najbolji novogodišnji pokloni za svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

Foto: pixabay.com

Ovnovi vole praktične poklone koji su u vezi sa njihovim poslom, Blizancima će biti drago da dobiju nešto personalizovano, a Lavove će oduševiti otmeni kozmetički proizvodi.

Poznata astrološkinja Suzan Miler je otkrila koji pokloni će najviše obradovati svaki horoskopski znak.

- Svaki znak ima određene sklonosti i omiljene aktivnosti. Kad kupujete poklone na osnovu nečijeg horoskopskog znaka, možete nabaviti nešto što zaista vole - kaže Miler.

Republika

Foto: pixabay.com

 

OVAN

Ovnom vlada neustrašiva i aktivna planeta Mars, što objašnjava njihovu avanturističku i takmičarsku prirodu. Miler naziva Ovna "menadžerom Zodijaka", dodajući da "uvek žele da pobede i učine najbolje što mogu".

- Ako želite da usrećite Ovna, poklonite mu lepu, prikladnu bluzu za posao ili dodatke za kućnu kancelariju - kaže ona.

Takođe preporučuje darove usmerene na fitnes, poput pametnog sata ili sportski kurs, koji se mogu svideti njihovim takmičarskim i marljivim osobinama.

Republika

Foto: pixabay.com

 

BIK

Znakom Bika vlada Venera, planeta lepote i ljubavi. Kao takvi, "vrlo su senzualni i uvek cene dodir sela, čak i ako žive u gradu" kaže Miler.

- Bik voli cveće, možete mu nabaviti buket, sobnu biljku ili se možda čak posavetovati s baštovanom - kaže Miller i dodaje:

- Vrhunski parfem, dan u banji ili mekani kućni ogrtač će isto biti hit pokloni za ove duše koje vole lepotu.

Republika

Foto: pixabay.com

 

BLIZANCI

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Nije iznenađujuće da "Blizanci vole olovku i papir" kaže astrološkinja.

- Bilo bi im drago da dobiju dobro nalivpero ili personalizovani pribor za pisanje - objašnjava.

Blizanci takođe mogu biti proždrljivi čitoci koji vole da putuju i istražuju ​​svet oko sebe, pa će "dobra knjiga biti savršen poklon za njih".

Republika

Foto: pixabay.com

 

RAK

- Rakom vlada Mesec, koji vlada domom i svime što je s njim povezano. Oni vole da kuvaju i cenili bi novi tiganj ili poklon karticu za prodavnicu sa proizvodima namenjenima za dom - kaže.

Rakovi su takođe jako posvećeni porodici, te bi uživali u porodičnom albumu, prenosi Pink.

Republika

Foto: pixabay.com

 

LAV

Lavom koji voli pažnju, vlada Sunce ili 'središte svemira', kaže Miler.

- Žele da se doteraju i svojim izgledom plene pažnju. Odeća njihovog omiljenog modnog dizajnera, boca šampanjca ili otmeni kozmetički proizvodi će ih oduševiti - objašnjava ona.

Republika

Foto: pixabay.com

 

DEVICA

- Pod vladavinom Merkura (planeta komunikacije), Device uvek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lep poklon - kaže Miler.

Kao zemljani znak, Device takođe vole sve prirodno i utemeljeno.

- Oni bi cenili neke organske čiste kozmetičke proizvode ili aktivnost koju mogu obavljati svojim rukama, poput časa kuvanja - kaže ona.

Republika

Foto: pixabay.com

 

VAGA

Poput Bika, Vagom takođe vlada senzualna Venera.

- Za Vagu je sve u mekoj, prirodnoj lepoti - volela bi da dobije svilenkastu bluzu ili posteljinu - kaže Suzan.

- Vage cene sve lepe stvari i volele bi lepe minđuše ili umetničko delo - dodaje. Ako biste radije krenuli putem pretplate, Miler preporučuje neki muzički servis, jer kaže da mnoge Vage svoj život posvete umetnosti ili muzici.

Republika

Foto: pixabay.com

 

ŠKORPIJE

Škorpije mogu da budu tajanstvene, što ima smisla jer njima vlada Pluton, planeta strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars.

- Škorpije vole lep donji veš. Žena Škorpija takođe nosi puno crnog i kože, volela bi visoko kvalitetnu kožnu torbu ili jaknu - objašnjava.

Škorpije su takođe veliki individualci i cenili bi personalizovan poklon, poput ogrlice sa priveskom škorpiona.

Republika

Foto: pixabay.com

 

STRELAC

Strelcem vlada Jupiter, planeta pozitivnosti i optimizma. Strelčevi se često nazivaju "svetskim putnicima Zodijaka", kaže Miler.

- Voleli bi kvalitetnu torbu za putovanje, ili personalizovanu fotorlu za pasoš. Što se tiče odeće, ovaj znak voli "praktičnu, udobnu odeću, poput dobrih farmerki ili klasične majice".

Republika

Foto: pixabay.com

 

JARAC

Praktični i ambiciozni, Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline i očuvanja.

- Oni vole stvari s istorijskom vrednošću. Cenili bi vintidž broš ili sentimentalni poklon u obliku porodičnog nasledstva poput prabakinih minđuša ili čipkastih rukavica. Jednako bi sjajna bila i poklon kartica za lokalni muzej ili knjiga njihovog omiljenog pisca - objašnjava.

Republika

Foto: pixabay.com

 

VODOLIJA

Pod vladavinom futurističke planete Urana, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni. Oni cene tehnologiju i duboko brinu za planetu.

- Vodolija je najsrećnija u prodavnici sa tehnologijom. Oni vole elektroniku pa bi mogli da im uzmete novi telefon ili pametni sat, grafičku karticu... Takođe, bi voleli propusnicu za planetarijum - kaže Miler.

Vodolije mogu da budu osetljive na potrebe drugih ljudi, a mnogi se pridružuju humanitarnim organizacijama. Razmislite o uspostavljanju humanitarnog projekta u njihovo ime, dodaje astrološkinja.

Republika

Foto: pixabay.com

 

RIBE

Ribama vladaju planete Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam. Ovaj vodeni znak daje prednost brizi o sebi i "cenio bi luksuzne poklone poput bombe za kupanje, pahuljastih papuča i preškira" kaže Miler.

- Kreativnije i emotivnije Ribe bi takođe volele knjigu poezije, prekrasnu knjigu fotografija ili ulaznice za najnovije bioskopske filmove - kaže Miller.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading