SUTRA SAHRANA LEPE TAMARE! Otišla u Ameriku za boljim životom, tamo poginula!

Autor:

Hronika

20.10.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Lapadatović (35) poginula je sa dečkom Aleksandrom Jokanovićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Menhetnu. Oni su u punoj brzini motorom se zakucali u automobil.

SUTRA SAHRANA LEPE TAMARE! Otišla u Ameriku za boljim životom, tamo poginula!

Foto: printskrin/instagram

Srpkinja Tamara Lapadatović (35), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 13. oktobra u Njujorku, biće sahranjena sutra ,21. oktobra, na groblju u Kladovu.

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša draga Tamara Lapadatović preminula 13. oktobra u svojoj 35 godini života. Sahrana će se obaviti 21. oktobra sa početkom u 14 časova na groblju u Kladovu - navodi se u objavi koju na društvenim mrežama dele njeni najbliži.

Podsetimo, Tamara Lapadatović (35) poginula je sa dečkom Aleksandrom Jokanovićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Menhetnu. Oni su u punoj brzini motorom se zakucali u automobil. 

 

Republika

Foto: instagram/tamara_lapadatovic

Tamara Lapadatović

 

Motor je bio smrskan, svuda okolo bili su rasuti komadići stakla, a Tamara i mladić Aleksandar Jokanović iz Crne Gore sa kojim je bila na vozilu, preminuli su na licu mesta.

Tamara je otišla u Ameriku, kao i mnogi drugi, za boljim životom, tamo je živela i radila poslednjih nekoliko godina. Radila je u ekskluzivnim restoranima u Americi.

Njeni prijatelji su bili pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da je isprate na večni počinak.

- To je preko njenog bivšeg momka iz Niša, on sa tim raspolaže, tamo su i njeni drugovi, kolege s posla, oni su sve to pokrenuli. Ja sam u šoku još uvek, tako da ja tu ne mogu ništa da kažem - kazao je njen otac.

Bilo je potrebno 100.000 evra da se telo prebaci u Srbiju i taj novac je očigledno sakupljen.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading