OKO MAGLIĆA PRESTAO DA DIŠE, DVA SATA GA REANIMIRALI U KRALJEVAĆKOJ BOLNICI! Stravični detalji smrti bebe iz Novog Pazara koja je pala sa terase zgrade!

Autor:

Hronika

13.10.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je posle pada sa teškim povredama baze lobanje i prelomima ekstremiteta, posle zbrinjavanja u novopazarskoj bolnici, upućeno u Beograd, ali je kod Maglića došlo došlo do komplikacija.

OKO MAGLIĆA PRESTAO DA DIŠE, DVA SATA GA REANIMIRALI U KRALJEVAĆKOJ BOLNICI! Stravični detalji smrti bebe iz Novog Pazara koja je pala sa terase zgrade!

Foto: Tanjug/Aleksandar Nićiforović, Shutterstock

Dete koje je palo sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru danas oko 16 časova, preminulo je na putu za Beograd gde je upućeno zbog težine povreda.

Dečak star 18 meseci je posle pada sa teškim povredama baze lobanje i prelomima ekstremiteta, posle zbrinjavanja u novopazarskoj bolnici, upućeno u Beograd.

Na putu je došlo do pogoršanja stanja deteta, nakon čega je reanimirano u kraljevačkoj bolnici.

- Oko Magliča dete je prestalo da diše, nakon čega je reanimirano dva sata kod nas - rekao je direktor Opšte bolnice u Kraljevu doktor Zoran Mrvić.

Podsečamo, dete je palo na tendu ispod zgrade što mu je spasilo život, ali je u teškom stanju prevezeno u bolnicu u Novom Pazaru. Tamo su mu se lekari tri sata borili za život, intubirali ga i spremili za transport u Beograd. 

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas popodne dete palo sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru i da se, zbog zadobijenih teških telesnih povreda opasnih po život, trenutno prevozi iz Novog Pazara u Beograd radi daljeg lečenja.

- Danas popodne dete A.K. (rođeno 8.3.2023.) palo je sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru. Uviđajem je utvrđeno da se dete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade. Dete je zadobilo teške telesne povrede opasne po život, u vidu preloma kostiju glave i obe ruke. 

Kako smo već pisali, žena, svedok događaja, bila je u šoku nakon istog.

- Bila sam u kafiću u prizemlju zgrade, mislila sam da je neko bacio žutu kesu sa terase i krenula da psujem, kad sam videla dete nisam mogla da verujem - rekla je ona za Informer.

Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće još uvek nisu poznate.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Doktor

14.10.2024 00:12

Da li bi roditelji mogli da odgovaraju zbog ovakvih užasa? Čime su toliko zauzeti da ne drže dete na oku !?