SRBIN "PAO" U TURSKOJ: Uhapšen tokom primopredaje 25 kilograma heroina!

Autor:

Hronika

12.10.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan J. (54) iz Batočine uhapšen je pošto ga je pratila turska policija

SRBIN "PAO" U TURSKOJ:  Uhapšen tokom primopredaje 25 kilograma heroina!

Foto: Shutterstock

Turska policija uhapsila je srpskog državljanina Dejana J.(54) iz Batočine zbog krijumčarenja droge.

Dejan J, prema prvim informacijama, uhapšen je tokom primopredaje 25 kila heroina.

Prema nezvaničnim informacijama, on se svojim kamionom dovezao na mesto gde je trebao da preuzme drogu, ali ga je pratila turska policija i uhapšen je na licu mesta.

Srbi uhapšeni i na Malti

Taksista Nikola V. (36) i njegova devojka Sara L. (22), kao i Hrvat Aleksandar V. (34), uhapšeni su nedavno sa još dvojicom muškaraca u policijskoj akciji na Malti, kada je zaplenjeno sedam kilograma kokaina i isto toliko marihuane na više imanja, prenose lokalni mediji.

Policija je detaljno opisala kako je srpska banda vodila operaciju trgovine drogom, sve do hapšenja i zaplene sedam kilograma kokaina, sedam kilograma kanabisa i veće količine novca.

- Uhapšeni su taksista iz Srbije Nikola V., lokalni biznismen Salvatore R. (37), Hrvat Aleksandar V., čistačica iz Srbije Sara L., s prebivalištem u Zabaru, i Goran D. (54) iz Severne Makedonije. Grupa se tereti za krijumčarenje droge i pranje novca - navodi portal Malta tudej.

Nikola prvi identifikovan

Aleksandar i Salvatore, uhapšeni članovi bande, branili su se rečima da nisu krivi. Pomenuti portal je naveo da je banda uhapšena nakon operativnog rada policije koja ih je mesecima pratila.

- Policija je dobila informaciju da je srpska banda na Malti i da se bavi trgovinom drogom, pranjem novca, oružjem, ali i lažnim dokumentima. Prvo je identifikovan Nikola V., a policija je otkrila da on živi u Zabaru sa devojkom Sarom, ali i da imaju imanje u Marsaskali. Policija je 5. oktobra 2024. započela operaciju danonoćnog nadzora ciljajući na grupu kako bi potvrdila informacije koje su dobili - piše pomenuti portal i navodi da je Nikola vozio automobil volvo zajedno sa dvojicom muškarca, te da je primećen kako napušta svoju rezidenciju u Zabaru i vozi se ka obližnjoj njivi u kojoj je bačeno više napuštenih vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading