KOLA SMRSKANA, POVREĐENA I DECA! Detalji stravičnog udesa kod Bačkog Petrovca, čitava porodica bila u uništenom automobilu! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.10.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je upravljala vozilom ''fiat multipla'' teško je povređena, dok su povređena i deca koja su bila na zadnjem sedištu vozila.

KOLA SMRSKANA, POVREĐENA I DECA! Detalji stravičnog udesa kod Bačkog Petrovca, čitava porodica bila u uništenom automobilu! (FOTO)

Foto: TANJUG/SAŠKA DROBNJAK

Danas je na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada došlo do teške saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovala cela porodica, a među povređenima su i deca koja su se nalazila na zadnjem sedištu automobila ''fiat multipla''.

Kako se navodi na Instagram stranici 192.rs, žena koja je bila na mestu vozača  automobila ''fiat multipla'' je teško povređena, vatrogasci su sekli vozilo da dođu do putnika.

Stepen povreda dece koja su bila na zadnjem sedištu nije poznat.

 

 

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, rekao je da je njihova ekipa izašla na ispomoć Hitnoj pomoći iz Bačkog Petrovca, kao i da su zbrinuli muškarca starosti 36 godina, sa višestrukim politraumatskim povredama. On je u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije UC KCV

Vozač i suvozač iz drugog vozila, prema nezvaničnim informacijama nisu zadobili teže povrede.

Vozila smrskana do neprepoznatljivosti, dok je saobraćaj na licu mesta je i dalje obustavljen, a policija vrši uviđaj

Na fotografijama sa lica mesta vidi se da se jedan automobil zadnjim točkom zaglavio na ogradu mosta. Drugi automobil je zaustavljen, dok je dosta ljudi stoji oko vozila.

Na licu mesta su policija, hitna pomoć i vatrogasci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading