VELIKO HAPŠENJE U JAGODINI: Pao zbog pljačke ispred DVA VRTIĆA, ali to nije sve

Autor:

Hronika

04.10.2024

00:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

VELIKO HAPŠENJE U JAGODINI: Pao zbog pljačke ispred DVA VRTIĆA, ali to nije sve

Foto: Shutterstock, Pxfuel,

Policija u Jagodini uhapsila je muškarca starog pedeset i četiri godine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krađe, saopštio je MUP, prenosi agencija Tanjug.

 Kako je saopšteno, osumnjičeni je juče ispred jednog vrtića iz parkiranog automobila ukrao žensku tašnu sa dva mobilna telefona i novčanik sa novcem, a ispred drugog vrtića, takođe, iz vozila ranac sa mobilnim telefonom i novčanikom sa novcem i dokumentima.

On se sumnjiči i da je krajem septembra u marketu ukrao torbu sa robom i novcem.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, navodi se u saopštenju.

Provalili u portu Hrama Svetog Save

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uspešno su rasvetlili četiri slučaja teških krađa, uhapsivši dvojicu osumnjičenih iz istog grada. A. K. (33) i I. J. (22) sumnjiče se za obijanje i krađu raznog alata i električnih uređaja iz prostorija dve firme tokom noći između 30. septembra i 1. oktobra.

Osim toga, ova dvojica osumnjičena su i za provalu u prostorije još jedne firme, kao i u pomoćni objekat u porti Hrama Svetog Save, iako iz ovih lokacija nisu ništa odneli. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Da podsetimo, novosadska policija uhapsila je I.B. (22) i A.B. (19) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili tešku krađu.

Sumnja se da su, juče, provalili u kuću meštanina Kisača i da su iz nje ukrali 7. 000 evra, četiri ručna sata, dva laptopa, mobilne telefone, gitaru, pojačalo i garderobu.

Policajac iz Kisača, koji nije bio na dužnosti, uočio je šta se desilo, i kada su osumnjičeni, za koje saznajemo da su braća, krenuli da beže, ovaj policajac je pošao za njima, i obavestio kolege na 192 šta se dešava i da je krenuo za "audijem" u kom su bili osumnjičeni. Ubrzo je krenula potera za njima, i ubrzo nakon provale su uhapšeni i u njihovom automobilu pronđene su ukradene stvari. Bežeći od policije, osumnjičeni su sleteli sa kolovoza, a u toj saobraćajnoj nesreći  A. B. je lakše povređen.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading