TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU! Vozača "megana" vatrogasci izvlačili iz smrskanog vozila

Autor:

Hronika

27.09.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba teško povređena!

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU! Vozača "megana" vatrogasci izvlačili iz smrskanog vozila

Foto: Shutterstock, RINA, MUP Srbije

Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 8.45 časova u Nišu, na Bulevaru Nikole Tesle, na raskrsnici kod skretanja za Donji Komren.

Sudarili su se automobil marke BMW niške registracije i "reno megan " sa zaječarskim tablicama. Od siline sudara, prednji delovi automobila su velikim delom uništeni.

Republika

Foto: shutterstock

Ilustracija

Ekipe Hitne pomoći su odmah izašle na teren, a vozača crvenog "megana" vatrogasci su morali da izvlače iz smrskanog vozila.

- Jedan od vozača je nepovređen i odbio je pregled, dok su drugog vozača iz automobila izvukli vatrogasci. On je zadobio povrede glave i grudnog koša i u stabilnom stanju je prevezen u UKC Niš. Nije imao vidljivog krvarenja, ali dok se ne okonča dijagnostika ne može se znati tačan stepen povreda - rekla je za Blic dr Gorica Radomirović, načelnik operativne smene u Hitnoj pomoći.

Po rečima očevidaca, jedan automobil je išao pravo, a drugi je skretao na raskrsnici kada je došlo do strašnog sudara. Delovi automobila razleteli su se po kolovozu na mestu udesa. Policija je obavila uviđaj, a radnici JKP Medijana su nakon toga uklonili krhotine sa puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading