OPASAN PO OKOLINU! Kostu policija ČUVA 24 sata, s njim je čak i u sobi! Evo šta je sada SMISLIO svirepi ubica!

Autor:

Hronika

03.10.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade u tri smene da ne bi nijednog trenutka stvar prepuštali slučaju.

OPASAN PO OKOLINU! Kostu policija ČUVA 24 sata, s njim je čak i u sobi! Evo šta je sada SMISLIO svirepi ubica!

Foto: Adelarda Popović, Printscreen

Kostu Kecmanovića, dečaka ubicu koji je izvršio masakr u školi na Vračaru, čuva policija u Klinici za  neurologiju i psihijtariju za decu i omladinu kako ne bi u delo sproveo neku od svojih zamisli. 

Policajci se nalaze i ispred ustanove da dečak ubica ne bi ostvario kontakt sa nekim iz spoljnjeg sveta ili napravio neki novi zločin.

Kosta Kecmanović je opasan po okolinu i toga su svi svesni.

republika
Policija motri i na prozore sobe u kojoj je monstrum, kao i na ulaze u bolnicu

Kecmanović je do sada izražavao najrazličitije želje i planove bez obzira na to gde se nalazi i šta je uradio.Time je i oprez policije još na većem nivou. 

- Policija je i kod njega u sobi i svuda po bolnici i oko bolnice. Ima ih i u civilu i u uniformama. Rade u tri smene da ne bi nijednog trenutka stvar prepuštali slučaju. Osim policije u bolnici postoji i bolničko obezbeđenje - kaže dobroupućeni izvor Republike. 

Kosta Kecmanović je 3. maja 2023. usmrtio devetoro učenika i Dragana Vlahovića radnika obezbeđenja u OŠ "Vladislav Ribnikar", a zločin je planirao mesec dana unapred i mapirao zgradu škole i nacrtao svoju putanju, te ispisao spisak drugova i kojim će ih redom ubijati. 

Kecmanović je hicima iz očevih pištolja ranio Tatjanu Stevanović nastavnicu istorije i petoro školskih drugara. 

Maloletni monstrum je znao da neće biti odgovoran za masakr kao mlađi maloletnik, ispod 14 navrršenih godina života, a do današnjeg dana nije izrazio kajanje. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading