STIGLA DNK ANALIZA! Telo nađeno na Kipru je NESTALI ALEKSANDAR IZ SRBIJE, majka mladića očajna: Sumnjaju na UBISTVO!

Autor:

Hronika

13.09.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znala sam da je to on, ali je postojao tračak nade jer je telo bilo u katastrofalnom stanju, kaže mladićeva majka

STIGLA DNK ANALIZA! Telo nađeno na Kipru je NESTALI ALEKSANDAR IZ SRBIJE, majka mladića očajna: Sumnjaju na UBISTVO!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

DNK analiza potvrdila je da je telo pronađeno 5. septembra na Kipru u Aja Napi, mladić iz Leskovca Aleksandar Gligorijević (26) koji je nestao 26. jula, potvrdila je njegova majka Jasmina.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

- Znala sam da je to on, ali je postojao tračak nade jer je telo bilo u katastrofalnom stanju. DNK analiza je sada to i potvrdila - kaže majka Jasmina i dodaje:

Na obdukciju će se još sačekati, ali policija sumnja da je u pitanju ubistvo, a ne samoubistvo. Mi svakako čekamo da istraga sve pokaže, a rezultati obdukcije će pomoći u tome.

Prema njenim rečima, ona se nada da se on nije zbog manjka novca uvukao u neke probleme.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Facebook BIS

 

- Ne znam, ne mogu ni da pretpostavim, ali svašta mi prolazi kroz glavu. On je voleo život, svi kažu da mu je ovde bilo lepo, ne znam šta je moglo da pođe po zlu - kaže Jasmina za Kurir i nastavlja:

- Mnogo mi je sada teško i ja ću sam tim morati da živim ceo život. Nadam se da je sad na boljem mestu, osećam njegovo prisustvo i sada!

Prema njenim rečima, policija, ako i privatni detektivi koje je angažovala nastaviće da rade na ovom slučaju, a za sada su pregledane kamere od 26. i 27. jula i njega nema ni na jednom snimku.

Telo su, da podsetimo, pronašli privatni detektivi sa Kipra "Bakun investigejtic end sekjuriti grup" (Bakun investigative and security group) koji su se ranije oglasili i rekli da nemaju nikakvu sumnju da je to Aleksandar.

Kako su tada ispričali, oni su kod Aleksandra pronašli dokumenta, odeću i druge predmete koji su im ukazali na to da jeste u pitanju mladić iz Leskovca za kojim se trgalo mesec i po dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading