OVE FOTOGRAFIJE SU KLJUČNI DOKAZI KOJI KOSTINOG OCA TERAJU NA ROBIJU! Od sina napravio profesionalnog ubicu, a pogledajte šta je ĆERKI STAVIO U RUKE!

Autor:

Hronika

13.09.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović sinu ubici platio profesionalnu obuku pred masakr u "Ribnikaru"

OVE FOTOGRAFIJE SU KLJUČNI DOKAZI KOJI KOSTINOG OCA TERAJU NA ROBIJU! Od sina napravio profesionalnog ubicu, a pogledajte šta je ĆERKI STAVIO U RUKE!

Foto: Republika

Današnje ročište na suđenju ocu i majci dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetoro dece i čuvara škole, završeno je, a kako saznaje portal Republika, suđenje se sada prebacuje u Specijalni sud i nastavlja 8. oktobra.

Pred Višim sudom u Beogradu, pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, našao se i instruktor u streljani "Partizan praktikal šuting" Nemanja Marinković.

Kako je Republika ekskluzivno saznala, branioci Borislav i Irina Borović imaju taktiku da Kosta kaže da neće da svedoči protiv oca jer to zakon dopusta. Time bi njegovo svedočenje u istrazi bilo izuzeto, ali tužilaštvo i bez toga ima dovoljno dokaza protiv Vladimira Kecmanovića, među kojima je i svedočenje Miloša Kuzmanovića, koji je bio u streljani "Partizan praktikal šuting" u momentima kada je Vladimir tamo dovodio Kostu i njegovu sestru.

Republika

Foto: Republika

Arsenal iz stana porodice Kecmanović

Posle masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je Kosta hladnokrvno ubio devetoro dece i školskog čuvara, i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije, policija je izvršila pretres stana porodice Kecmanović, u kome je pronađen pravi arsenal Vladimira Kecmanovića

Kosta, koji je u vreme izvršenja zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja iz sefa svoga oca.

Pre samog napada, Kosta je pažljivo proučio tlocrt škole, ispisao detaljne planove svojih akcija, a potom je kobnog dana stavio očeve pištolje u u svoj ranac zajedno sa Molotovljevim koktelima, otišao u školu i pred kraj prvog časa ubio .

Republika

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović se u streljani spremao za masakr

Pre ikakvog planiranja masakra u osnovnoj školi, otac je Kostu redovno vodio u streljanu, a čak mu je i angažovao privatnog instruktora streljaštva, kako smo ranije pisali.

Tokom svoje obuke, Kosta je naučio, pod budnim okom svoga oca Vladimira, kako da se služi vatrenim oružjem i, kako se kasnije ispostavilo, postane prava mašina za ubijanje.

Vladimiru ipak nije bilo dovoljo da samo sin prođe ubilačku obuku u streljani, pa je tamo vodio i svoju ćerkicu.

Republika

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

Sestra Koste Kecmanovića sa pištoljem u rukama

O ćerki Vladimira Kecmanovića se malo zna, ali svedoci pričaju o incidentima koji su se dešavali oko nje.

- Ćerka je u svom odeljenju imala probleme, pokazivala je različita lica. Pred odraslima je bila tiha i gledala u pod, a pred decom... - ispričali su roditelji Kecmanovićevih žrtava dopunjavajući se međusobno.

Dečak-ubica Kosta Kecmanović će u svakom slučaju biti sproveden u Specijalni sud u pratnji staratelja i moraće da se pojavi pred većem, a kakvo god bilo njegovo svedočenje, fotografije prikazane iznad same su po sebi dokazi koji Vladimira Kecmanovića mogu poslati na robiju.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading