EVO KAKO JE LUKA VUKSANOVIĆ NASTRADAO POSLE UDESA! ISPLIVALI NOVI DETALJI! Pao na kolena, polomio obe butne kosti i kičmenu moždinu!

Autor:

Hronika

12.09.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka se kretao neprilagođenom brzinom od oko 150 km/h

EVO KAKO JE LUKA VUKSANOVIĆ NASTRADAO POSLE UDESA! ISPLIVALI NOVI DETALJI! Pao na kolena, polomio obe butne kosti i kičmenu moždinu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Tragedija koja je zadesila 26-godišnjeg Luku Vuksanovića ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Nakon što je njegovo telo pronađeno devet dana nakon nesreće u veoma lošem stanju, javnost je ostala zapanjena i zbunjena činjenicama koje su izašle na videlo.

Luka se kretao neprilagođenom brzinom od oko 150 km/h, što je verovatno uzrokovalo gubitak kontrole nad vozilom. Udario je u bankinu, a potom u školjku od starog automobila koji je bio parkiran kao reklama za auto-servis. Očevidci tvrde da je od siline udarca izleteo kroz otvoreni šiber na krovu vozila.

- Luka se kretao neprilagođenom brzinom, veruje se da je bila oko 150 na sat. Izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u bankinu, potom u školjku od starog automobila koji je tu bio parkiran kao reklama za auto-servis. Odmah su iskočili erbegovi, a od siline udarca on je izleteo pravo kroz šiber. Sumnja se da nije bio vezan. Od udarca se digao veliki oblak prašine, te ti očevici nisu mogli da vide telo koje doslovno izleće kroz šiber - rekao je izvor.

Foto: Društvene mreže

Luka Vuksanović


Nakon što se dogodila nesreća, svedoci su bili zatečeni prizorom praznog vozačkog sedišta. Veliki oblak prašine koji se podigao nakon udarca otežao je uviđanje detalja, pa je telo nesrećnog Luka ostalo neprimećeno.

- On je leteo 30 metara. Pao je na kolena, obe butne kosti su mu bile slomljenje, podlaktica, rebra i kičmena moždina. Odmah je bio mrtav od težine povreda. Nađen je u šiblju koje je obraslo trnjem, lijanama, okrenutog na stomak. Na sebi je imao šareni šorts, a od pada je odrao pola lica, te je identifikovan i na osnovu metala koji je imao u ustima, a koji mu je bio ugrađen u vilicu kao deo kosti - kaže sagovornik i dodaje da Luka nije nađen 100 metara od mesta udesa, nego 30.

Luka je, prema rečima izvora bliskog istrazi, pretrpeo brojne teške povrede. Pao je na kolena i slomio kičmenu moždinu, a takođe su mu bile slomljene obe butne kosti, podlaktica, rebra i kičmena moždina. Nažalost, od težine povreda, Luka je bio mrtav odmah nakon pada.

- Telo je nađeno na 30 metara od mesta na kojem je nađen auto. Vrata vozača su bila otvorena jer je jedan od očevidaca otvorio vrata na mestu vozača, da bi utišao muziku koja se čula iz kola, da bi ljudi čuli ako neko doziva upomoć. Tako da je time ta teorija da je sam otvorio vrata, da je bežao, da je sam izašao, apsoulutno netačna - rečeno je.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading