OTAC NAJMLAĐEG MASOVNOG UBICE U SUDU PROVOCIRAO RODITELJE ŽRTAVA! Jel moguće da je Vladimir Kecmanović OVO REKAO?

Autor:

Hronika

11.09.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkama i očevima pobijene dece pozlilo!

OTAC NAJMLAĐEG MASOVNOG UBICE U SUDU PROVOCIRAO RODITELJE ŽRTAVA! Jel moguće da je Vladimir Kecmanović OVO REKAO?

Foto: Printscreen, Privatna arhiva, Republika, Shutterstock

U Višem sudu u Beogradu pre nekoliko dana održano je suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka Koste Kecmanovića koji je prošle godine izvršio stravičan zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Republika

Foto: Adelarda Popović

 

Naime, Miljana i Vladimir Kecmanović od početka suđenja negiraju krivicu, a sada se desilo nešto još gore, što je dodatno potreslo roditelje žrtava. Kako saznajemo, otac najmlađeg masovnog ubice na svetu je ponovo sebe i svoju porodicu želeo da zaštiti od bilo koje odgovornosti, te istakao kako su i oni žrtve medijske hajke.

- Vladimir Kecmanović je kao i njegova žena, kao i svi oni jedan nečovek, jedno stvorenje bez imalo osećanja. On je pred roditeljima pobijene dece pričao kako je njegova porodica ugrožena, te da da protiv njegove porodice vrši medijska hajka. Pa jel to moguće. Kada su to čule mučne majke pobijene dece njima se odmah slošilo. Koliko bahatosti, koliko bezobrazluka, da to nije normalno - kaže izvor za Republiku i dodaje:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Tamara Pavišić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

 

- Srce mi se cepalo kada sam video kako se roditelji žrtava hvataju za glavu nakon skandaloznih Kecmanovićevih reči. Odmah su napustili sudnici, pošto nisu mogli da slušaju nebuloze koje je ubicin otac pričao. 

Podsećamo da je isti dan svedočila i Tatjana Stevanović, nastavnice istorije iz OŠ "Vladislav Ribnikar" koja je ranjena u pucnjavi u školi. Na suđenju nastavnica istorije je ispričala da se sve dogodilo brzinom svetlosti.

- Ona je rekla da je videla noge koje polako prolaze pored nje. Dečak ubica nije trčao ni bežao iz učionice, bio je miran - kaže izvor "Blica".

Inače, kako je Republika već pisala, roditeljima ubijene dece se slošilo u sudnici nakon svedočenja Kostine dadilje Slobodanke osobe kojoj je sve pričao kao dete i imao poverenja u nju. Roditelji su bili očajni zbog hvalospeva o dečaku koji je ubio 9 učenika i čuvara škole.

- Previše drskosti - navela je Suzana, majka ubijenog dečaka Andrije Čikića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SOVA

11.09.2024 14:56

da su znali specijalci i maloga ubili...do sada bi se roditeljima sudilo...ovako cirkus će još da traje i traje (pat pozicija)