MONSTRUOZNO! EVO ŠTA JE DEČAK UBICA RADIO PORED MRTVIH DRUGARA! Nastavnici iz Ribnikara POZLILO na svedočenju! Roditelji žrtava jecali u sudnici!

Autor:

Hronika

09.09.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svedočenja nastavnice svi jecali.

MONSTRUOZNO! EVO ŠTA JE DEČAK UBICA RADIO PORED MRTVIH DRUGARA! Nastavnici iz Ribnikara POZLILO na svedočenju! Roditelji žrtava jecali u sudnici!

Foto: Adelarda Popović

U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka Koste Kecmanovića koji je prošle godine izvršio stravičan zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. DNK veštak je danas završila svedočenje o dokazima iz masakra, a svedočenje nastavnice Tatjane je potreslo sve.

Republika

Foto: Adelarda Popović

Tatjana Stevanović, nastavnia istorije van sebe nakon svedočenja

Naime, ovo je deo svedočenja Tatjane Stevanović, nastavnice istorije iz OŠ "Vladislav Ribnikar" koja je ranjena u pucnjavi u školi. Na današnjem suđenju nastavnica istorije je ispričala da se sve dogodilo brzinom svetlosti.

- Ona je rekla da je videla noge koje polako prolaze pored nje. Dečak ubica nije trčao ni bežao iz učionice, bio je miran - kaže izvor "Blica".

Republika

Foto: Adelarda Popović

Dnk vestak, inače Miljanina koleginica

Inače, kako je Republika već pisala, roditeljima ubijene dece se slošilo u sudnici nakon svedočenja Kostine dadilje Danice. Danica je bila Kostina dadilja, osoba kojoj je sve pričao kao dete i imao poverenja u nju. Roditelji su bili očajni zbog hvalospeva o dečaku koji je ubio 9 učenika i čuvara škole.

Previše drskosti - navela je Suzana, majka ubijenog dečaka Andrije Čikića.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Suzana, majka ubijenog dečaka Andrije Čikića

Dadilja je u sudnici govorila da je Kosta bio dobro dete i da nisu imali nikakvih problema sa njim. Ranije je za Republiku navela da joj je jako teško i da ne želi da govori.

Podsećamo, na prethodnom ročištu, ispitana su dva policijska službenika koji su vršili pretres stana okrivljenih nakon zločina u školi. Oni su detaljno opisali šta su zatekli prilikom ulaska u stan, uključujući poziciju sefa, način zaštite, lokaciju oružja i druge relevantne detalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Coa

09.09.2024 16:22

Stvorenje iz pakla! Uzivao je ubijajuci! Ne postoji kazna koja bi bila odgovarajuca za zlo koje je pocinio,ni za njega ni za njegove roditelje. Kakva crna sudjenja, u neku mocvaru ih baciti da se podave ko bubasvabe!