UBIJENOJ ĆERKI U RIBNIKARU OTAC NAPISAO PESMU! Reči neutešnog Anđelka kidaju dušu - Kosta ih je zauvek razdvojio!(VIDEO)

Autor:

Hronika

03.09.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelko je rasplakao sve.

UBIJENOJ ĆERKI U RIBNIKARU OTAC NAPISAO PESMU! Reči neutešnog Anđelka kidaju dušu - Kosta ih je zauvek razdvojio!(VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, instagram/frajlajela

Angelina Aćimović ubijena 3. maja od strane Koste Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar" ostavila je veliki trag za sobom.

Naime, Angelina je crtala haljine, a nakon velike tragedije koja se dogodila njena porodica je napravila izložbu sa svim nestvarnim modelima koje je devočica crtala i zamišljana. 

Danas, nešto više od godinu dana, njen otac Anđelko Aćimović je napisao pesmu, a muzička grupa "Frajle" napisale su muziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Buča (@frajlajela)

Članica grupe je napisala na svom Instagram nalogu da nikada nije doživela ovoliku emociju.

Nikada nisam osetila ovoliku emociju, nekoliko puta me je ponela. Ovo je nešto najveće što sam uradila u svojoj karijeri i privatnom životu - napisala je. 

Podsetimo,  u znak sećanja na tragično nastradalu devojčicu Angelinu Aćimović, kao i na sve žrtve nastradale 3. i 4. maja 2023. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Duboni i Malom Orašju, porodica Aćimović osnovala je fondaciju koja će nositi ime njihove ćerke.

Rad fondacije "Angelina" biće usmeren na čuvanje uspomene na žrtve, kao i prevenciju takvih tragedija u budućnosti kroz upoznavanje dece, roditelja i nastavnika sa opasnostima koje nose internet i društvene mreže. 

Upravo zato, večeras se u Sava Centru održao događaj "Sećanje na Angelinu" na kojem su prikazane haljine 16 modnih dizajnera rađenih po skicama Angeline Aćimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading