OVDE JE PRE NEDELJU DANA LUKA VUKSANOVIĆ IMAO UDES I NESTAO POSLE 40 SEKUNDI! Republika na mestu nesreće, lične stvari mladića ostale u vozilu, njemu se gubi svaki trag! (FOTO/VIDEO)

Autor: Mirjana Stojadinović

Hronika

01.09.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim audijem Q5 Luka je probio bankinu, sleteo sa puta i nestao!

OVDE JE PRE NEDELJU DANA LUKA VUKSANOVIĆ IMAO UDES I NESTAO POSLE 40 SEKUNDI! Republika na mestu nesreće, lične stvari mladića ostale u vozilu, njemu se gubi svaki trag! (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Na mestu udesa koji je imao Luka Vuksanović (26) mogu se videti delovi automobila rasuti po putu, razvaljena bakina i srušen saobraćajnih znak, a na travnjaku na kom je završio njegov automobil ulegnuta je trava.

- Autobus naše firme bio je tu parkiran. Pošto je probio bankinu i preskočio deo ograde, prevrnuo se i udario u autobus. Vidljiva su oštećenja na vozilu. Srušio je potom znak i zaustavio se na travnjaku - priča za Republiku jedan od vozača "Jugoprevoza" iz Velike Plane.

On dodaje da je dva minuta kasnije pritrčao jedan momak, a ubrzo je stiglo još ljudi. Od Luke nije bilo ni traga.

- Pronašli su njegovu papuču, ranac, mobilni telefon i dokumenta. Od vozača nije bilo ni traga - priča naš sagovornik.

O tome šta se dogodilo posle udesa, samo može da se nagađa. Kaže da su na mestu udesa odmah bila dva vatrogasna vozila, četiri policijska.

U obližnjem restoranu potvrdili su nam da su njihovi radnici, takođe, istrčali na mesto nezgode, ali da vozač nije zatečen.

- Nisam radio te večeri, ali sam čuo od kolega šta se dogodilo. Nije mi jasno kako je momak mogao da nestane - kaže radnik iz obližnjeg lokala.

Porodica organizuje opštu potragu za Lukom, pozivaju svakoga ko je u mogućnosti da se pridruži!

U razgovoru za Republiku, kažu da nemaju nove informacije i mole sve koji mogu da dođu sutra da pomognu u potrazi za Lukom. Zamolili su da ponesu odeću sa dugom rukavima, čizme i rukavice, jer je veliko šiblje i rastinje na mestu potrage.

Svi koji žele da pomognu mogu da im pošalju poruku na broj 0611399399.

- Molimo sve da pošalju poruku, jer nam je telefon prebukiran i stalno zovu ljudi - apeluju iz porodice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading