MILJANA KECMANOVIĆ U VLASNIŠTVU IMA NA DESETINE PLACEVA ŠIROM SRBIJE! Otkrivamo imovinsko stanje Kostine porodice, ovo sve pripada NJOJ! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

01.09.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva kako izgledaju placevi Miljane Kecmanović u Nišu, kao i šta sve ima u svom vlasništvu majka dečaka-ubice.

MILJANA KECMANOVIĆ U VLASNIŠTVU IMA NA DESETINE PLACEVA ŠIROM SRBIJE! Otkrivamo imovinsko stanje Kostine porodice, ovo sve pripada NJOJ! (FOTO/VIDEO)

Foto: Telegraf/VLukić, ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Porodica Kecmanović, tačnije majka dečaka-ubice Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' izvršio stravičan zločin, kada je iz očevog pištolja usmrio devetoro vršnjaka i čuvara škole, Miljana Kecmanović, jedino o čemu brine od tragedije, jeste kako da sačuva porodičnu imovinu.

Naime, kako je portal Republika prvi pisao, Miljana Kecmanović u Nišu poseduje kao suvlasnik 12 parcela, ukupne površine oko 20 ari placa. Dalje smo saznali, da Miljana poseduje i osam placeva u Paraćinu, a cene do kojih dostižu placevi su vrtoglave.

Cene placeva u niškom delu grada u kome se nalaze Miljanini posedi kreću se i do 4.000 evra po aru. Dok u zavisnosti od infrastrukture i drugih faktora, cene placeva u Paraćinu dostižu čak i 12.000 evra po aru. I sve ovo je samo deo njene imovine,  u vlasničkom ili suvlasničkom svojstvu, koja se proteže i na druge nekretnine.

Prema nezvaničnim saznanjima, Miljana Kecmanović je u jednom trenutku planirala da
iskoristi svoje placeve za pokretanje privatnog biznisa, tačnije za uzgoj malina ili neke slične kulture.

Ona takođe poseduje sledeće nekretnine:

- stan kod Vukovog spomenika od 47 kvadrata i parking-mesto na istoj lokaciji
- polovina stana na Vračaru od 57 kvadrata
- polovina stana na Zvezdari od 91 kvadrat
- polovina udela na porodične kuće u Nišu
- polovina pomoćnog objekta od 40 kvadrata u Nišu
- oko 25 ari poljoprivrednog zemljišta, građevinskog zemljišta i njiva u Nišu i okolini Paraćina
- automobil fijat 500, 2017. godište.

Prema onome što su mediji prenosili, Miljana je nakon zločina koji je počinio njen maloletni sin,  obilazila nekoliko notara kako bi imovinu prepisala na druga lica i tako je zaštitila.

- Pojavila se u nekoliko notarskih kancelarija, ali su je u svakoj odbili.

Pored majke, i otac dečaka-ubice, Vladimir Kecmanović, prema rečima istog izvora, tražio je da mu u posetu u pritvoru dođe notar.

Sva njihova imovina, odlukom suda, blokirana je, a advokat porodica ubijenih Ognjen Božović, povodom tužbi porodica za naknadu štete zbog smrti dece, objasnio je zašto je sud tako odlučio.

- Ono što znamo i što je činjenica jeste da su Kecmanovići pokušali da prikriju imovinu da bi onemogućili potraživanje tužilaca, zbog čega smo bili primorani da podnosimo predloge za privremenu meru i sud je blokirao imovinu. Iz samih iskaza roditelja zaključuje se da se ovaj postupak ne vodi radi naknade nematerijalne štete, koliko se vodi radi utvrđivanja građansko-pravne odgovornosti - rekao je advokat.

Na sve to, Miljana je posle nekoliko meseci od masakra pokušala da pređe državnu granicu s maloletnom ćerkom, ali je vraćena zbog postupaka koji se vode protiv nje i njenog supruga, koji je u pritvoru. Miljana je, navodno, tom prilikom htela da iznese veću količinu novca iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading