(UZNEMIRUJUĆE) TELO POGINULOG PUTNIKA GSP-a VIRI IZ OLUPINA AUTOBUSA! Sablasna scena na Novom obrenovačkom putu kod Umke (FOTO)

Autor:

Hronika

24.08.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene na putu između Umke i Ostružnice

(UZNEMIRUJUĆE) TELO POGINULOG PUTNIKA GSP-a VIRI IZ OLUPINA AUTOBUSA! Sablasna scena na Novom obrenovačkom putu kod Umke (FOTO)

Foto: Republika.rs

Broj teško povređenih u teškoj saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu između Umke i Ostružnice nastavlja da raste i trenutno je njih 14 prevezeno u Urgentni centar u Beogradu, jednom mladiću sa otvorenom povredom lobanje bore se za život.

Jedan muškarac poginuo je na licu mesta, jer je u autobusu stajao tačno na mestu na kom je došlo do kontakta između kamiona i autobusa 551 GSP-a.

Kako je portal Republika prvi izvestio sa lica mesta, vozač autobusa naleteo je na kamion koji je, prema njegovim rečima, bio parkiran nasred puta.

-Verujte, samo sam u trenutku video prepreku, kamion ispred sebe parkiran nasred puta. Trenutak, nisam mogao da reagujem. Ne znam šta se desilo, samo sam video kamion ispred sebe. - rekao je vozač autobusa 511, trudeći se da ne gleda u pravcu autobusa, u kom se vidi beživotno telo jednog putnika, a koje možete videti na slici ispod. 

UPOZORAVAMO DA JE FOTOGRAFIJA IZUZETNO UZNEMIRUJUĆE PRIRODE!!!

Republika

Foto: Republika.rs

Telo poginulog muškarca

Reporter portala Republika ostao je na mestu da pruži pomoć povređenima, a kako javlja sa lica mesta, momku sa otvorenom povredom glave prišao je mladić, skinuo svoju majicu i zamotao je oko glave povređenog kako ne bi iskrvario.

Vatrogasci-spasioci izvlačili su ljude iz olupine autobusa, a ljudi u suzama sede na ivičnjaku puta i većina njih je još uvek u stanju šoka.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez adekvatnog potpisivanja autora i linkovanja portala Republika.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading